Repararea unitatilor de comanda in Chisinau

Deoarece corpul uman este controlat de creier, iar computerul este controlat de un microprocesor, astfel incat motorul masinii este controlat de o unitate de control. Pentru informatiile dvs., unitatea de control electronic (ECU) este un computer mic care controleaza functionarea motorului vehiculului dvs.

Masinile moderne contin sute sau chiar mii de circuite electronice si kilometri de cablaje, care sunt monitorizate de unitati de control echipate cu tehnologii digitale.

Unitatea de control, ca orice dispozitiv electronic, poate esua – atunci nu se poate face fara reparatii. Doar nu o faceti printr-o metoda artizanala in garaj.

Suntem in service auto Autoshina.md oferim servicii pentru repararea unitatilor de control auto. Este posibil sa se joace de la o unitate de control la alta in caz de deteriorare a oricarui dispozitiv ca urmare a unui scurtcircuit sau a unui accident.

Datorita echipamentelor moderne, putem reproduce in siguranta nu numai datele imobilizatorului si siguranta masinii, ci si software-ul complet pentru controlul complet al motorului. In acest caz, nu este nevoie sa cautati dispozitivul prin numarul specificat al unitatii de control. Este suficient sa gasiti doar versiunea corespunzatoare unui anumit tip, care este mult mai usor de obtinut.

Pentru a comanda repararea unitatilor de control, contactati managerul nostru la numarul +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Ремонт блоков управления в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea unitatilor de comanda 1Repararea unitatilor de comanda 2Repararea unitatilor de comanda 4Repararea unitatilor de comanda 5Repararea unitatilor de comanda 6

Pentru ce este unitatea de control❓

Unitatea de control al motorului comunică cu alte sisteme electronice ale mașinii: frâne antiblocare, transmisie automată, sistem de siguranță pasivă, climatizare, sistem antifurt etc.

Ce controlează unitatea de control❓

Unitățile de control al motorului sunt așa-numitul „creier” al mașinii. Unitatea controlează funcționarea motorului cu ardere internă, monitorizează starea motorului și a sistemelor sale,modificarea constantă a parametrilor pentru a crea condiții optime, ținând cont de unul sau altul.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: