Diagnosticarea computerizată a motorului

Diagnosticarea computerizata a motorului auto va permite sa verificati cu atentie parametrii de functionare ai motorului citind informatiile. In acest scop, se utilizeaza o interfata speciala de diagnosticare, care este echipata cu un anumit software. Defectiunile din masina nu sunt recunoscute de ochi, ca inainte. La urma urmei, toate vehiculele noi au la dispozitie un computer de bord si mai multe componente electronice. Toate acestea sunt destinate sa controleze functionarea acestuia pentru a creste eficienta si a imbunatati siguranta.

Interfata este conectata la computer, iar profesionistul incepe imediat sa compare datele de iesire cu datele implicite. Acest lucru este important pentru a determina cat de bine functioneaza motorul si celelalte unitati ale vehiculului.

La prima vedere, intreaga operatiune pare simpla, deoarece nu necesita cautarea in interiorul motorului pentru ao efectua. Dar pentru aplicarea competenta a interfetei si a suportului software, sunt necesare cunostinte extinse si o bogata experienta, astfel incat problema sa fie identificata optim. De aceea este necesar sa se efectueze diagnosticarea computerizata a motorului exclusiv in locuri specializate, cum ar fi Autoshina.md.

Aceasta procedura serioasa este utilizata pentru a monitoriza functionarea motoarelor tuturor masinilor moderne. De ce? In primul rand, pentru ca este mai usor si mai convenabil decat sa privesti in interiorul unui "cal de fier" pentru depanare, care, pe de o parte, necesita mult timp, iar pe de alta parte, expune masina la riscul de defectiuni. Diagnosticarea computerizata a motorului la un pret optim elimina interferentele dure in umplerea masinii. Este neinvaziv, adica nu exista riscul ca ceva sa mearga prost la examinarea vehiculului.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnoza auto motor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Ce este inclus într-o revizie a motorului❓

Revizia motorului include procese precum:Schimbarea uleiului, intretinerea filtrelor de aer si ulei,include și o mulțime de lucrări electrice, cum ar fi schimbarea bujiilor și mulți factori diferiți.

Care sunt principalele cauze ale defecțiunii motorului❓

Unul dintre principalele motive este schimbarea uleiului intempestivă,poate afecta și funcționarea întinzătorul lanțului de distribuție.

Cum se monitorizează corect motorul❓

Pentru ca motorul să funcționeze, ar trebui să verificați ulei de transmisie automată, ulei în transmisie manuală.