Repararea directiei cu pinion si cremaliera

Mecanismul de directie este considerat unul dintre cele mai vechi componente ale umplerii vehiculului, al carui scop este de a roti rotile. Impreuna cu componentele din otel ale sistemului de directie, acesta este proiectat pentru a asigura un control extrem de eficient al masinii. Cu toate acestea, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa inlocuiti mecanismul de directie. Ar trebui sa fii pregatit pentru acest pas.

Cutia de viteze este proiectata pentru a creste efortul aplicat de proprietarul masinii la rotirea volanului. In acelasi timp, nu conteaza daca calul de fier are o putere de directie sau nu. Esecul este cel mai adesea nu fatale & ndash; este posibil sa se repare cutii de viteze de directie.

In majoritatea masinilor secolului XXI, exista cutii de viteze cu angrenaj cu melc. Componentele acestora din urma sunt o roata dintata si un surub. Aceasta cutie de viteze are:

  • cu un raport de transmisie mare;
  • buna functionare;
  • auto-franare;
  • diferite unghiuri de trecere a arborilor.

 

Suntem angajati in regenerarea complexa a cutiilor de viteze. Efectuam inspectii periodice, service si eliminam defectele. Analizam cu atentie fiecare element al angrenajului, astfel incat repararea mecanismului de directie sa fie efectuata cu atentie si profesional.

Pretul depinde de gradul de deteriorare. Adesea, astfel de costuri de reparatie pot fi determinate numai dupa scoaterea acestui dispozitiv din masina. Datorita diagnosticarii exacte, putem determina cat de mare este deteriorarea si daca trebuie inlocuit mecanismul de directie.

Daca aveti probleme cu cutia de viteze, nu asteptati & ndash; sunati-ne la Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Care sunt cele mai frecvente defecțiuni ale sistemului de direcție❓

Cea mai frecventă defecțiune este o scurgere a mecanismului de direcție și există, de asemenea, o lovitură în mecanismul de direcție.

De ce să alegeți Autoshina❓

Avem cei mai buni profesioniști din domeniu și o gamă largă de servicii.

Cât costă înlocuirea mecanismelor de direcție❓

Înlocuirea mecanismelor de direcție va costa de la 250 de lei.

Ce altceva îmi poți da❓

Puteți cumpăra de la noi Ulei hidraulic, precum și Capace pentru roţi, Anvelope Crampoane și multe altele.