Sablare caroserii auto

Sablarea auto poate fi o adevarata mantuire pentru masina dvs. A se vedea pentru tine eficacitatea acestui serviciu in Autoshina.md dupa revizuirea domeniului de aplicare al ofertei noastre. Vorbim despre curatarea pieselor masinii care sunt supuse coroziunii. Aceasta procedura se realizeaza in conformitate cu principiul fortei aerului comprimat care iese din sifonul unui dispozitiv specializat impreuna cu materialul cu granulatie fina.

Materialele abrazive utilizate in acest proces includ nisip de cuart, sticla zdrobita, cenusa de soda.

Sablarea fundului masinii ofera o serie de avantaje care pot fi vazute cu ochiul liber, deoarece:

  • Curata temeinic chiar si piesele metalice greu accesibile si non-standard;
  • Elimina coroziunea foarte profunda;
  • Ofera o forma neteda lustruita suprafetei care a fost sablata;
  • Indeparteaza vopseaua veche si alte impuritati.

Astfel, sablarea caroseriei si a masinii la un pret normal este o modalitate foarte eficienta de a imbunatati starea vehiculului. Oferta noastra include sablarea autoturismelor in sine, a pieselor metalice si a vehiculelor cu doua roti (biciclete, motorete si motociclete). Curatam profesional toate elementele metalice afectate de rugina. Indepartam focarele de coroziune, vopselele si chiturile din piese mari si mici, datorita sablarii fundului masinii.

Ati observat niste buzunare de rugina pe masina dvs.? Nu asteptati sa se raspandeasca si sa distruga parti intregi. Aveti grija de masina dvs. si comandati serviciul corespunzator de la noi. Suntem angajati in masini de sablare pentru cel mai bun pret, curatarea pieselor metalice ale masinilor. Protejati-va prietenul cu patru roti, astfel incat sa va serveasca multi ani si sa arate intotdeauna perfect. Oferta noastra se adreseaza clientilor privati, oamenilor de afaceri si fanilor masinilor retro.

Sablare caroserii auto