Sablare caroserii auto

Sablarea auto poate fi o adevarata mantuire pentru masina dvs. A se vedea pentru tine eficacitatea acestui serviciu in Autoshina.md dupa revizuirea domeniului de aplicare al ofertei noastre. Vorbim despre curatarea pieselor masinii care sunt supuse coroziunii. Aceasta procedura se realizeaza in conformitate cu principiul fortei aerului comprimat care iese din sifonul unui dispozitiv specializat impreuna cu materialul cu granulatie fina.

Materialele abrazive utilizate in acest proces includ nisip de cuart, sticla zdrobita, cenusa de soda.

Sablarea fundului masinii ofera o serie de avantaje care pot fi vazute cu ochiul liber, deoarece:

  • Curata temeinic chiar si piesele metalice greu accesibile si non-standard;
  • Elimina coroziunea foarte profunda;
  • Ofera o forma neteda lustruita suprafetei care a fost sablata;
  • Indeparteaza vopseaua veche si alte impuritati.

Astfel, sablarea caroseriei si a masinii la un pret normal este o modalitate foarte eficienta de a imbunatati starea vehiculului. Oferta noastra include sablarea autoturismelor in sine, a pieselor metalice si a vehiculelor cu doua roti (biciclete, motorete si motociclete). Curatam profesional toate elementele metalice afectate de rugina. Indepartam focarele de coroziune, vopselele si chiturile din piese mari si mici, datorita sablarii fundului masinii.

Ati observat niste buzunare de rugina pe masina dvs.? Nu asteptati sa se raspandeasca si sa distruga parti intregi. Aveti grija de masina dvs. si comandati serviciul corespunzator de la noi. Suntem angajati in masini de sablare pentru cel mai bun pret, curatarea pieselor metalice ale masinilor. Protejati-va prietenul cu patru roti, astfel incat sa va serveasca multi ani si sa arate intotdeauna perfect. Oferta noastra se adreseaza clientilor privati, oamenilor de afaceri si fanilor masinilor retro.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Sablare caroserii auto 1Sablare caroserii auto 2Sablare caroserii auto 4Sablare caroserii auto 5Sablare caroserii auto 6

Pentru ce se folosește sablare auto❓

Sablarea unei mașini este folosită pentru a îndepărta murdăria veche, resturile de materiale de vopsea și lac, centrele de coroziune, zonele ruginite etc. Este o metodă eficientă de prelucrare atât a părților exterioare ale mașinii, cât și a părților mici, detașabile.

Vreau să mă înscriu la Autoshina. Cum pot face acest lucru❓

Vă puteți înscrie online sau prin intermediul managerului nostru la +37360 608 000.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.

Cât costă o sablare de mașină❓

Costul final depinde de gradul de contaminare și de deteriorare a vehiculului, de caracteristicile materialului utilizat, de dimensiunea piesei de prelucrat și de alte nuanțe.