Inlocuirea pompei de combustibil in Chisinau

Scopul principal al pompei de gaz este de a furniza presiunea corespunzatoare sistemului de combustibil al motorului, astfel incat sa fie posibila pulverizarea combustibilului prin injectoare intr-o asemenea masura incat amestecul sa se aprinda. Pompa de gaz este de obicei localizata in rezervorul de combustibil si uneori este inlocuita.

Motoarele Diesel au o pompa auxiliara instalata in rezervorul de combustibil si o pompa de combustibil de inalta presiune in motor, care creeaza presiune ridicata si controleaza secventa de deschidere a injectoarelor individuale. Daca pompa de combustibil nu reuseste, alimentarea cu combustibil a rampei de distributie se opreste si, ca urmare, devine imposibila pornirea motorului, iar combustibilul trebuie scos din rezervor. In functie de designul masinii, acest lucru se face prin scoaterea rezervorului de combustibil de sub masina sau prin scoaterea scaunului din spate si a pompei amplasate sub capacul special instalat in acest scop. In ambele cazuri, este necesar sa deconectati liniile sistemului de combustibil si conexiunile electrice.

Pompa de combustibil este de obicei integrata cu senzorul de nivel al combustibilului si, ca componenta, este scoasa din rezervorul de combustibil. In unele modele de masini, este posibila inlocuirea motorului pompei de combustibil in sine. Toate componentele sunt asamblate in ordine inversa. Datorita dezasamblarii destul de complicate si a faptului ca defectarea pompei de combustibil va duce la imobilizarea masinii, este imposibil sa ignorati primele semne de deteriorare a pompei sub forma unei operatii puternice.

De asemenea, nu este recomandat sa conduceti cu un nivel de combustibil foarte scazut in rezervor, deoarece pompa de combustibil este lubrifiata cu combustibil, iar nivelul scazut al acesteia poate provoca o lubrifiere si o defectiune insuficiente.

Daca utilizati gaz lichefiat, nu permiteti prezenta unei rezerve de combustibil in rezervor. Alimentarea cu combustibil de inalta calitate prelungeste durata de viata a pompei.

Trebuie sa inlocuiti pompa de gaz la un pret accesibil? Bine ati venit la Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена бензонасоса в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea pompei de combustibil 1Inlocuirea pompei de combustibil 2Inlocuirea pompei de combustibil 4Inlocuirea pompei de combustibil 5Inlocuirea pompei de combustibil 6

Când trebuie schimbată pompa de combustibil❓

Înlocuirea pompei de combustibil se efectuează în cazul în care nu este posibilă repararea acesteia. În ceea ce privește dependența de kilometraj și înlocuirea pompei de combustibil, aici nu există un indicator exact. Totul depinde de stilul de condus al proprietarului mașinii și de funcționarea mașinii.

Care sunt semnele unei pompe de combustibil proaste❓

Faptul că pompa s-a defectat va fi indicat de fenomene cum ar fi pierderea puterii, dificultăți de pornire a motorului, funcționarea necorespunzătoare a motorului, mașina începe să „se zguduie”, zgomotul din rezervor.

De ce trebuie să schimb ecranul pompei de combustibil❓

O plasă murdară este una dintre cele mai frecvente cauze ale defecțiunii pompei de combustibil. Cert este că nu trece suficient combustibil dacă este înfundat cu murdărie. Ca urmare, piesele se supraîncălzi și pompa de combustibil se defectează. Prin urmare, înlocuirea ecranului pompei de combustibil este o procedură importantă.

De ce ar trebui să comandați acest serviciu❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști a fost adunată pentru a face totul pentru tine rapid și eficient