Inlocuirea pompei de combustibil in Chisinau

Scopul principal al pompei de gaz este de a furniza presiunea corespunzatoare sistemului de combustibil al motorului, astfel incat sa fie posibila pulverizarea combustibilului prin injectoare intr-o asemenea masura incat amestecul sa se aprinda. Pompa de gaz este de obicei localizata in rezervorul de combustibil si uneori este inlocuita.

Motoarele Diesel au o pompa auxiliara instalata in rezervorul de combustibil si o pompa de combustibil de inalta presiune in motor, care creeaza presiune ridicata si controleaza secventa de deschidere a injectoarelor individuale. Daca pompa de combustibil nu reuseste, alimentarea cu combustibil a rampei de distributie se opreste si, ca urmare, devine imposibila pornirea motorului, iar combustibilul trebuie scos din rezervor. In functie de designul masinii, acest lucru se face prin scoaterea rezervorului de combustibil de sub masina sau prin scoaterea scaunului din spate si a pompei amplasate sub capacul special instalat in acest scop. In ambele cazuri, este necesar sa deconectati liniile sistemului de combustibil si conexiunile electrice.

Pompa de combustibil este de obicei integrata cu senzorul de nivel al combustibilului si, ca componenta, este scoasa din rezervorul de combustibil. In unele modele de masini, este posibila inlocuirea motorului pompei de combustibil in sine. Toate componentele sunt asamblate in ordine inversa. Datorita dezasamblarii destul de complicate si a faptului ca defectarea pompei de combustibil va duce la imobilizarea masinii, este imposibil sa ignorati primele semne de deteriorare a pompei sub forma unei operatii puternice.

De asemenea, nu este recomandat sa conduceti cu un nivel de combustibil foarte scazut in rezervor, deoarece pompa de combustibil este lubrifiata cu combustibil, iar nivelul scazut al acesteia poate provoca o lubrifiere si o defectiune insuficiente.

Daca utilizati gaz lichefiat, nu permiteti prezenta unei rezerve de combustibil in rezervor. Alimentarea cu combustibil de inalta calitate prelungeste durata de viata a pompei.

Trebuie sa inlocuiti pompa de gaz la un pret accesibil? Bine ati venit la Autoshina.md!

Inlocuirea pompei de combustibil in Chisinau