Inlocuirea cutiei de transfer

Carcasa de transfer este o unitate a unei masini cu tractiune integrala, care contribuie la o crestere semnificativa a cuplului motorului si il distribuie intre axele principale. Datorita acestui fapt, devine posibila realizarea pe deplin a abilitatilor de tractiune integrala pe suprafete asfaltice si alunecoase, precum si off-road. Dar piesele mecanice se uzeaza treptat. Acest lucru duce la faptul ca uleiul de transmisie din cutie devine murdar.

Daca contactati atelierul de reparatii auto la timp pentru a diagnostica problema, atunci veti avea o probabilitate redusa ca situatia sa se inrautateasca. Dar pentru a nu aparea noi defectiuni, va trebui sa inlocuiti uleiul din distribuitor. Profesionistii sunt gata sa rezolve in mod competent dificultatea cu costuri minime. Masina dvs. va fi in curand in functiune, va continua sa conduca fara intreruperi in sisteme. De asemenea, proprietarii de masini se pot astepta la o manevrabilitate excelenta pe autostrada!

Inlocuirea cazului de transfer va fi o solutie buna. In acelasi timp, clientul nu trebuie sa se bazeze pe propria sa putere, dar este mai bine sa caute ajutor de la profesionisti din Autoshina.md stapanii nostri sunt constienti de faptul ca timpul joaca un rol important. Prin urmare, nu va dura multe ore pentru a repara. Si toate datorita vitezei mari de lucru la inlocuirea carcasei de transfer, in acelasi timp la un cost normal.

Inlocuirea cutiei de transfer