Inlocuirea planetarei in Chisinau

Rulmentii cu bile, a caror reparatie periodica este foarte importanta, sunt punctele de atasare a rotilor puntii fata la parghiile de suspensie. De aceea este necesar sa se monitorizeze indeaproape starea acestor detalii importante. In cazul in care au devenit inutilizabile, soferul risca sa intre intr-un accident in timpul conducerii. Daca rulmentii cu bile sunt distrusi, daca nu sunt inlocuiti in timp util, rotile sunt intoarse si apoi arcul este deteriorat.

In cazul în care acestea devin inutilizabile, este necesar să se efectueze diagnosticarea rulmentului cu bile toate cele de mai sus apar numai in cazul ignorarii lungi si persistente a simptomelor defectiunii de catre proprietarul masinii, si anume:

  • bate venind de la arcadele rotilor in timp ce conduceti peste denivelari;
  • reducerea capacitatii masinii de a mentine traiectoria;
  • scartaind si alte zgomote in timpul rotirii volanului;
  • uzura inegala a anvelopelor.

Inainte de a comanda si de a restabili rulmentii cu bile, este necesar sa verificati intreaga suspensie fata. La urma urmei, pot aparea probleme din cauza unui alt element.

Cand specialistii preiau sarcina de a restabili rulmentii cu bile in Chisinau, nu va trebui sa va petreceti timp in aceasta operatiune. Companie Autoshina.md ofera servicii sale pentru a rezolva această problema in Moldova pentru schimbarea articulatiei sferice . In a nostru service auto Va garantam ca lucrarile vor fi efectuate prompt si eficient. Schimbarea articulatiei sferice, rulmentilor cu bile uzate sau defect se efectueaza la un pret normal, indiferent de marca si modelul masinii dvs. Serviciul schimbarea articulatiei sferice poate fi comandat online. Inlocuirea planetarei din Chisinau a devenit si mai usoara si mai ieftina datorita echipamentelor moderne.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Care sunt cauzele defecțiunii articulației sferice❓

Destul de ciudat, dar rulmenții cu bile nu se rup din cauza drumurilor proaste, ci din cauza murdăriei și a resturilor care pătrund în mijlocul anterei. Uzura și deteriorarea acestuia duc la ruperea rulmenților cu bile. De asemenea, depozitarea mașinii în aer liber poate deteriora aceste piese. Apa care pătrunde în interiorul rulmenților cu bile provoacă coroziune și, ca urmare, existămare reacție.

Pentru ce este o articulație sferică❓

Aceasta este o parte care face parte din suspensia mașinii. Este un deget cu o minge la un capăt și un fir la celălalt. Mingea se poate mișca în orice direcție. Aceasta se numește mișcare fără reacție. Articulația sferică seamănă cu o articulație care se mișcă în orice plan.

Cum să înțelegeți că articulațiile sferice trebuie schimbate❓

Există mai multe moduri de a determina defecțiunea articulațiilor sferice:

  • Așezați mașina pe un cric și balansați roțile. Dacă există mult joc, atunci articulațiile sferice trebuie schimbate
  • La examinare, se găsește o anteră deteriorată. Acest lucru indică, de asemenea, o funcționare defectuoasă a acestor părți.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.