Magazin online anvelope in Chisinau

Autoshina.md reprezinta un magazin de anvelope in Chisinau in care puteti avea incredere. De ce? Deoarece suntem pe piata deja de mai multi ani si punem accentul pe calitatea si performanta deosebita a produselor si serviciilor prestate. Daca va decideti sa colaborati cu noi, dumneavoastra veti avea parte nu doar de un sir de anvelope calitative de la producatori cu renume, dar de asemenea de un numar variat de produse si accesorii pentru buna functionare a masinii dumneavoastra.

Sunteti in cautare de anvelope ieftine online, dar care sa dispuna si de caracteristici practice impresionante, atunci un magazin online anvelope auto ar fi raspunsul. In acest sens, Autoshina.md se caracterizeaza prin accesibilitate din punct de vedere financiar, calitate si garantie asigurate de producator. In plus, oricind puteti utiliza filtrul si alege varianta de pneuri corespunzatoare pentru automobilul dumneavoastra.

Iar, daca nu va puteti decide in favoarea carui produs sa faceti alegerea, intotdeauna va vor veni in ajutor managerii nostri care va vor oferi sfaturi utile si va vor ajuta sa selectionati perechea ideala de pneuri conform preferintelor individuale si a posibilitatilor dumneavoastra financiare. Tot ce ramine sa faceti este doar sa ne apelati, de restul ne ocupam noi.

Mai mult de 5000 de tipuri de anvelope
Magazin online anvelope ieftine propune un asortiment vast de pneuri, fiecare poate gasi perechea perfecta dupa pret si proprietati practice.
Diversitate enorma de modele de jante
Pe linga anvelope online, dumneavoastra puteti cumpara de la noi jante, care sunt prezentate intr-un asortiment vast.
Comoditatea achizitiei
Magazin anvelope in Chisinau se caracterizeaza printr-un serviciu comod de achizitie. Alegeti produsul care va place, faceti click pe butonul “Comanda”, iar produsul este transferat automat in cos.
Mai mult de 5000 de tipuri de anvelope
Clientul inregistreaza comanda, iar magazin anvelope online Autoshina.md se ocupa de livrarea acesteia in Chisinau si in orice regiune a Republicii Moldova.
Produse si servicii

Autoshina.md nu este doar un internet magazin de anvelope si accesorii auto, dar de asemenea o intreprindere ce presteaza un asortiment variat de servicii de vulcanizare. Pe linga livrarea in siguranta a anvelopelor in locul indicat de dumneavoastra, specialistii nostri pot de asemenea schimba pneurile, realiza lucrari de montare, demontare si multe altele. Astfel, dumneavoastra puteti fi sigur ca veti avea parte nu numai de anvelope calitative, dar si servicii de vulcanizare la nivel. Nu ezitati sa ne apelati, deoarece la noi dumneavoastra veti beneficia de cele mai bune conditii.

Lucram pentru a face deplasarea dumneavoastra confortabila, placuta si sigura, garantind in acelasi timp servicii de vulcanizare calitative si accesibile pentru fiecare!​

Magazin online anvelope ieftine si calitative - Autoshina.md
Magazin online anvelope ieftine si calitative - Autoshina.md

Autoshina.md prezinta un asortiment variat de anvelope de la branduri cu renume. La noi dumneavoastra puteti procura anvelope de vara, iarna si all-season. Iar pe linga anvelope avem in stoc si:

  • Jante 

  • Acumulatoare auto 

  • Uleiuri de motor

  • Accesorii

Vulcanizare mobila – Autoshina.md
Vulcanizare mobila – Autoshina.md

Specialistii de la Autoshina.md realizeaza un spectru variat de servicii de vulcanizare la cel mai inalt nivel. Printre acestea putem identifica:

  • Schimbarea sezoniera a anvelopelor

  • Montarea/demontarea pneurilor

  • Reparatia taieturilor, perforatiilor pneurilor

  • Echilibrarea rotilor

  • Depozitarea anvelopelor