Diagnoza completa auto

Cu ajutorul unui diagnostic auto complet, este posibil sa gasiti si sa scapati de cele mai grave probleme in timp util. Dupa cum stim cu totii, intretinerea preventiva de rutina este mult mai rentabila decat repararea si inlocuirea cu piese de schimb. Prin urmare, este mai bine sa vizitati un centru auto specializat pentru diagnosticarea completa a masinii, pentru a economisi astfel bani, timp si nervi. In acest sens, va recomandam sa contactati Autoshina.md.

Diagnosticarea completa a masinii la cel mai bun pret include o serie de activitati care sunt cel mai adesea efectuate atunci cand masina isi pierde performanta sau cand este necesara confirmarea adecvarii tehnice a masinii pentru autoritatile administrative.

Va recomandam cu tarie sa faceti o diagnosticare completa a vehiculului cel putin o data pe an. Cel mai bine este sa o faceti inainte de fiecare inceput al anotimpurilor de iarna si de vara. Acest lucru este fortat de urmatoarele circumstante:

  • Abaterea in timpul conducerii.
  • Consecintele unui accident.
  • Cumpararea unei masini second hand.

In cazul in care masina are un accident, dar proprietarul nu vede pagube externe, ar trebui sa fie totusi inspectat. Poate ca elementele sale de lucru au daune subtile care pot cauza probleme ulterior & ndash; oricand. Daca exista o tulburare la volan, apar drifturi, se aud sunete ciudate & ndash; nu puteti face fara diagnosticare automata cuprinzatoare la un pret care sa se potriveasca tuturor.

In acest din urma caz, se recomanda verificarea masinii inainte de semnarea contractului. O cercetare atenta va va ajuta sa gasiti probleme pe care proprietarul anterior le-ar fi putut ascunde. Abia atunci veti fi siguri ca vehiculul este in stare buna de functionare.

Diagnosticul complet al masinii este efectuat de specialistii nostri in mai multe etape:

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnoza completa auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnoza completa auto 1Diagnoza completa auto 2Diagnoza completa auto 4Diagnoza completa auto 5Diagnoza completa auto 6

Ce fel de lucru se efectuează cu diagnostice complexe❓

Cuvântul complex în sine implică o inspecție completă a mașinii: verificarea sistemului de încărcare și pornire, diagnosticarea trenului de rulare și a sistemului de frânare, verificarea motorului cu ajutorul unui computer, verificarea stării componentelor și ansamblurilor care asigură siguranța circulației, verificarea încălzitorului și sistem de aer condiționat și multe altele.

Cât durează un diagnostic cuprinzător❓

Pentru un diagnostic complet al unei mașini, un specialist poate avea nevoie de timp de la 30 de minute sau mai mult. De exemplu, diagnosticarea computerului durează 10-15 minute. Va dura mai mult de o oră pentru a stabili defecțiunile și defecțiunile în toate nodurile și părțile mașinii.

Care este costul diagnosticului complex❓

Prețurile pentru efectuarea diagnosticelor complexe sunt formate din sfera lucrării declarate, marca și anul de fabricație al mașinii. Noi Autoshinaoferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț, rapiditatea și acuratețea lucrărilor efectuate. În fiecare caz, se oferă o abordare individuală.

Ce alte servicii pot folosi❓

Compania noastră vă poate oferi o gamă variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: