Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat

Testul de scurgere al aparatului de aer conditionat trebuie efectuat inainte de fiecare sezon de vara. In perioada de iarna multe piese se uzeaza din cauza temperaturilor prea scazute si trebuie reparate sau inlocuite cat mai curand posibil. Aerul conditionat nu face exceptie. Etanseitatea perfecta este necesara pentru a evita scurgerea de freon.

Folosirea unui aparat de aer conditionat depresurizat promite defectarea compresorului, iar la functionare indelungata intregul control al climei va esua. Si acest lucru va duce la o reparatie costisitoare. Da, si trebuie sa recunoasteti, folosirea unei masini cu un aparat de aer conditionat care nu functioneaza nu este o perspectiva placuta. Iarna va fi frig, vara va fi cald. Si calatoria va fi incomoda.

Verificarea etanseitatii pretului aparatului de aer conditionat

Profesionistii ar trebui sa verifice etanseitatea aparatului de aer conditionat. De asemenea, este necesar sa se efectueze o diagnoza amanuntita a intregului sistem de aer conditionat, pentru detectarea la timp a defectiunilor si repararea climatizarii. La urma urmei, este important ca aparatul de aer conditionat sa fie in stare buna inainte de sezonul de utilizare. Chiar nu vrei sa experimentezi disconfort de la caldura sau inghet in timpul iernii.

Service auto Autoshina angajeaza doar mesteri cu inalta calificare cu o vasta experienta. Toate serviciile noastre dispun de echipamente profesionale moderne. Deci testul de scurgere al aparatului de aer conditionat va fi efectuat rapid si eficient, si cel mai important la cel mai accesibil pret din Chisinau. Pentru a face o programare suna-ne la +373 60 608 000.


Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.


Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat 1Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat 2Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat 4Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat 5Verificarea etanseitatii aparatului de aer conditionat 6