Repararea controlului climatizari

Pentru multi oameni o masina este o a doua casa. La urma urmei, petrecem mult timp in ea. A avea o masina rezolva multe probleme si creste nivelul de confort. Prin urmare, este atat de important ca sa iti fie placut sa fii in ea. Pentru asta este sistemul de climatizare. Ceea ce va permite sa creati conditii ideale de temperatura.

Ai un inghet puternic si tot ce vrei este sa te incalzesti? Atunci setati sistemul la temperatura ridicata si bucurati-va de caldura. Sau poate afara sunt +30 de grade Celsius si va deranjeaza caldura? Climatizarea va va permite sa reduceti temperatura pana la racoarea placuta dorita.

Climatizarea este un sistem greu si multifunctional. Contine multe noduri. Sistem de aer conditionat, sistem de incalzire, senzori de temperatura si sistemul de control in sine. Prin urmare, este necesar sa se efectueze diagnostice regulate si reparatii in timp util.

Reparatie climatizare pret

Controlul climatului este, de asemenea, responsabil pentru puritatea aerului circulat. Daca climatizarea functioneaza defectuos, este posibil sa aveti un atac de alergie sau sa luati un virus. Asa ca va sfatuim sa nu va neglijati sanatatea si sa efectuati reparatii regulate la sistemul de climatizare.

Vom diagnostica climatizarea pentru a afla cauzele defectiunii si pentru a alege cea mai buna optiune de reparatie. Service-ul Autoshina angajeaza numai specialisti de prima clasa care sunt capabili sa efectueze reparatii de climatizare de orice complexitate. Avem doar echipamente profesionale moderne. Asa ca nu pierde timpul si inscrie-te la noi la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea controlului climatizari 1Repararea controlului climatizari 2Repararea controlului climatizari 4Repararea controlului climatizari 5Repararea controlului climatizari 6