Diagnosticarea computerizata a sasiului

Dupa cum stiti, sasiul este un set de componente si mecanisme in care cuplul este transmis de la transmisie. Ca urmare a functionarii celor de mai sus, masina poate merge. Sasiul nu este ceva indivizibil, ci consta din urmatoarele elemente:

  • a corpului portant;
  • grinzi de pod;
  • roti;
  • suspensii fata si spate.

Exista mai multe motive pentru care sasiul nu reuseste. Acest lucru se poate intampla din cauza componentelor de calitate scazuta care contribuie la o crestere semnificativa a sarcinii pe sasiu si la cresterea riscului de defectare a acestuia. De asemenea, este important ca un profesionist calificat sa efectueze diagnosticarea computerizata a sasiului. Nu trebuie sa urmariti ieftinitatea angajand laici, deoarece calitatea va suferi astfel. Dar principalul factor distructiv poate fi considerat starea precara a suprafetei drumului. Daca conduceti constant pe autostrazi unde exista o multime de gauri si gauri, atunci sasiul se va rupe cu siguranta.

Ce spune ca este timpul pentru diagnosticare? Aparitia clicurilor, a loviturilor, a zanganitului, a huruitul in sasiu, daca denivelarile de pe sosea sunt resimtite fizic de sofer si pasageri, atunci putem declara cu incredere uzura critica a sasiului. Diagnosticarea computerizata a sasiului masinii va ajuta la identificarea tuturor pieselor care au devenit inutilizabile.

Cel mai bine este sa coincida aceasta procedura cu monitorizarea tehnica programata, atunci cand masina este examinata de profesionisti in timpul unei inspectii periodice. Apoi, nu va veti confrunta cu defectiuni grave si cu costurile ridicate asociate. Suntem in Autoshina.md realizam toate aceste lucrari la un nivel inalt.

Diagnosticarea computerizata a sasiului in Chisinau