Diagnosticarea computerizata a sasiului

Dupa cum stiti, sasiul este un set de componente si mecanisme in care cuplul este transmis de la transmisie. Ca urmare a functionarii celor de mai sus, masina poate merge. Sasiul nu este ceva indivizibil, ci consta din urmatoarele elemente:

  • a corpului portant;
  • grinzi de pod;
  • roti;
  • suspensii fata si spate.

Exista mai multe motive pentru care sasiul nu reuseste. Acest lucru se poate intampla din cauza componentelor de calitate scazuta care contribuie la o crestere semnificativa a sarcinii pe sasiu si la cresterea riscului de defectare a acestuia. De asemenea, este important ca un profesionist calificat sa efectueze diagnosticarea computerizata a sasiului. Nu trebuie sa urmariti ieftinitatea angajand laici, deoarece calitatea va suferi astfel. Dar principalul factor distructiv poate fi considerat starea precara a suprafetei drumului. Daca conduceti constant pe autostrazi unde exista o multime de gauri si gauri, atunci sasiul se va rupe cu siguranta.

Ce spune ca este timpul pentru diagnosticare? Aparitia clicurilor, a loviturilor, a zanganitului, a huruitul in sasiu, daca denivelarile de pe sosea sunt resimtite fizic de sofer si pasageri, atunci putem declara cu incredere uzura critica a sasiului. Diagnosticarea computerizata a sasiului masinii va ajuta la identificarea tuturor pieselor care au devenit inutilizabile.

Cel mai bine este sa coincida aceasta procedura cu monitorizarea tehnica programata, atunci cand masina este examinata de profesionisti in timpul unei inspectii periodice. Apoi, nu va veti confrunta cu defectiuni grave si cu costurile ridicate asociate. Suntem in Autoshina.md realizam toate aceste lucrari la un nivel inalt.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea computerizata a sasiului in Chisinau

Ce elemente sunt diagnosticate❓

Se evaluează starea următoarelor părți:

  • amortizoare și suporturi
  • arcuri, pârghii, precum și rulmenți cu bile și silent block
  • tije și vârfuri de direcție
  • rulmenți pentru roți
  • placute de frana, discuri, tamburi, furtunuri.

Care este trenul de rulare al unei mașini❓

Componentele principale ale trenului de rulare sunt corpul portant, grinzile osiilor, roțile, suspensiile.

Când este necesar să se facă diagnosticarea computerizată a trenului de rulare al mașinii❓

Dacă în șasiu apar sunete inutile, cum ar fi clicuri, bătăi, zgomote, zgomot și, de asemenea, dacă denivelările de la drum degajă bine volanului și sunt resimțite de caroserie, atunci uzura este deja critică. Situația poate fi corectată doar prin înlocuirea câtorva piese. Prin urmare, diagnosticarea devine necesară pentru a identifica toate elementele defecte.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.