Repararea regulatorului de geam in Chisinau

Dispozitivul de ridicare a ferestrelor este instalat in interiorul usii masinii. Poate fi actionat manual cu un maner sau prin utilizarea unui curent electric. Indiferent daca mecanismul este actionat de o manivela sau de un motor electric, mecanismul consta dintr-un set complex de parghii si cabluri care deplaseaza geamul de-a lungul ghidajelor situate in usa.

In caz de defectiune a ridicatorului de ferestre, acesta trebuie reparat. La urma urmei, in caz contrar, geamul poate fi inclinat si blocat sau poate ramane in pozitie deschisa fara posibilitatea de a-l inchide. In cazuri extreme, cablurile mecanismului se vor rupe si geamul va cadea brusc sau va aluneca in interiorul usii, ceea ce va duce in mod inevitabil la distrugerea acestuia.

Desigur, daca este detectata o defectiune, este necesar sa reparati geamurile electrice cat mai curand posibil. Daca este posibil, va trebui sa achizitionati un nou mecanism sau un kit de reparatii. Apoi, ar trebui sa indepartati partea de tapiterie a usii pentru a avea acces la mecanismele de blocare si la liftul ferestrei.

Lucrarile ulterioare privind repararea geamurilor electrice in Chisinau pot necesita desurubarea sau nituirea placii de montare la care sunt atasate toate mecanismele situate in usa. Executarea corecta a intregii proceduri necesita cunoasterea designului partii interioare a usii intr-un anumit model de masina, astfel incat atunci cand demontati mecanismul de coborare, niciunul dintre elementele de fixare nu este deteriorat si parbrizul este lasat intact. Instalarea unui nou mecanism poate necesita ajustarea corecta a acestuia. Va putem oferi si alte servicii precum: Inlocuirea bateriei auto, repararea cablurilor, instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor și mult mai mult. Daca aveti intrebari suplimentare, sunati la +373 60 608 000.

Prin urmare, pentru ca repararea geamurilor electrice (pretul este optim) sa mearga perfect, faceti-o in service auto Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Ремонт стеклоподъёмников в Кишиневе

Când au nevoie de reparații ferestrele❓

Dacă fereastra se închide și se deschide foarte încet; paharul este blocat; când geamurile sunt ridicate, auzi un zgomot ciudat, scârțâit și măcinat; poți ridica paharul cu mâinile, sau începe să cadă sub propria greutate; mașina nu răspunde când apăsați butoanele.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓