Inlocuirea lichidului de servodirectie

Funcția sistemului de servodirecție este de a facilita șoferului să rotească volanul.

  • Când schimbați lichidul de servodirecție, utilizați întotdeauna produsul recomandat de producător în manualul de instrucțiuni.
  • Lichidele din diferite clase nu trebuie amestecate.
  • Dacă, la întoarcerea roților, auziți un urlet caracteristic din compartimentul motor, acesta poate fi un semn al unei defecțiuni a pompei, caz în care va trebui să inlocuirea pompei de servodirectie.

Lichidul servodirecției este înlocuit prin aspirarea acestuia din rezervorul de expansiune situat în compartimentul motor. Ca urmare, doar o parte din fluid este schimbată într-o singură intervenție, cu excepția conținutului conductelor și a mecanismului de direcție în sine. Apoi noul fluid este turnat în rezervorul de expansiune. Sistemul este ventilat automat după pornirea motorului. După procedură, trebuie efectuat un test rutier pentru a vă asigura că servodirecția funcționează corect și că nu există scurgeri.

Neschimbarea lichidului de servodirecție sau conducerea cu un nivel prea scăzut va face ca pompa servodirecției să se blocheze și să necesite înlocuirea întregului element. Defecțiunea pompei manifestată printr-un zgomot caracteristic la întoarcerea roţilor. Lichidul contaminat poate înfunda, de asemenea, conductele supapei de control din mecanismul de direcție. Schimbare lichid servodirectie este foarte important pentru automobilul vostru.

Noi cei de la Autoshina.md recomandăm înlocuirea lichidului de servodirecție la un preț rezonabil la fiecare 60 de mii de km sau la fiecare 2 ani. Avem o echipă de experți în service auto care va face totul pentru tine rapid și eficient. Alăturați-vă rândurilor clienților noștri obișnuiți – va fi decizia corectă!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена жидкости гидроусилителя в Кишиневе

Care sunt principalele cauze ale unei defecțiuni la sistemul de servodirecție❓

Principalele defecțiuni ale sistemului de servodirecție, cauzate de lipsa sau înfundarea lichidului, sunt:

  • Zgomot crescut. Apare atunci când există o lipsă de lichid de servodirecție și aer intră în sistem - este necesară completarea sau înlocuirea lichidului.
  • Efort crescut la rotirea volanului. Indică un sistem înfundat - va fi necesară înlocuirea elementelor de filtrare și a lichidului.

Care sunt tipurile de lichide de servodirecție❓

Fluidele (uleiuri) pentru servodirecție sunt de următoarele tipuri: sintetice și minerale. Este inacceptabil să amestecați fluide sintetice și minerale, să adăugați ulei de un tip în rezervor cu altul, să înlocuiți complet uleiul sintetic cu ulei mineral.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000