Inlocuirea lichidului de servodirectie

Functia sistemului de servodirectie este de a facilita soferului sa roteasca volanul.

  • Cand schimbare lichidul servodirectie, utilizati intotdeauna produsul recomandat de producator in manualul de instructiuni.
  • Lichidele din diferite clase nu trebuie amestecate.
  • Daca, la întoarcerea rotilor, auziti un urlet caracteristic din compartimentul motor, acesta poate fi un semn al unei defectiuni a pompei, caz in care va trebui sa inlocuirea pompei de servodirectie.

Lichidul servodirectiei este înlocuit prin aspirarea acestuia din rezervorul de expansiune situat în compartimentul motor. Ca urmare, doar o parte din fluid este schimbata intr-o singura interventie, cu exceptia continutului conductelor si a mecanismului de directie în sine. Apoi noul fluid este turnat în rezervorul de expansiune. Sistemul este ventilat automat dupa pornirea motorului. Dupa procedura, trebuie efectuat un test rutier pentru a va asigura ca servodirectia functioneaza corect si ca nu exista scurgeri.

Neschimbarea lichidului de servodirectie sau conducerea cu un nivel prea scazut va face ca pompa servodirectiei sa se blocheze si sa necesite înlocuirea intregului element. Defectiunea pompei manifestata printr-un zgomot caracteristic la întoarcerea rotilor. Lichidul contaminat poate infunda, de asemenea, conductele supapei de control din mecanismul de directie. Schimbare lichid servodirectie este foarte important pentru automobilul vostru.

Noi cei de la Autoshina.md recomandam înlocuirea lichidului de servodirectie la un pret rezonabil la fiecare 60 de mii de km sau la fiecare 2 ani. Avem o echipa de experti în service auto care va face totul pentru tine rapid si eficient. Alaturati-va randurilor clientilor nostri obisnuiti – va fi decizia corecta!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Schimbare lichid servodirectie

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea lichidului de servodirectie 1Inlocuirea lichidului de servodirectie 2Inlocuirea lichidului de servodirectie 4Inlocuirea lichidului de servodirectie 5Inlocuirea lichidului de servodirectie 6

Care sunt principalele cauze ale unei defecțiuni la sistemul de servodirecție❓

Principalele defecțiuni ale sistemului de servodirecție, cauzate de lipsa sau înfundarea lichidului, sunt:

  • Zgomot crescut. Apare atunci când există o lipsă de lichid de servodirecție și aer intră în sistem - este necesară completarea sau înlocuirea lichidului.
  • Efort crescut la rotirea volanului. Indică un sistem înfundat - va fi necesară înlocuirea elementelor de filtrare și a lichidului.

Care sunt tipurile de lichide de servodirecție❓

Fluidele (uleiuri) pentru servodirecție sunt de următoarele tipuri: sintetice și minerale. Este inacceptabil să amestecați fluide sintetice și minerale, să adăugați ulei de un tip în rezervor cu altul, să înlocuiți complet uleiul sintetic cu ulei mineral.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000