Inlocuirea cablului franei de mana

Inlocuire cablu frana de mana este extrem de importanta pentru orice masina. Cu ajutorul acestuia, este posibila oprirea vehiculului in cazul unei defectiuni a franei de serviciu. De asemenea, este folosit pentru a imobiliza o masina atunci cand este parcata pe un deal.

Inainte de a comanda inlocuirea cablului franei de mana, trebuie sa stiti ca acesta consta in principal dintr-o parghie situata langa scaunul soferului. De asemenea, are cabluri care, atunci cand apasati maneta, porniti franele rotilor din spate si imobilizati masina. Daca cablul nu reuseste, acest lucru va duce imediat la incapacitatea de a activa frana sau, cel putin, de a slabi functionarea acesteia. De asemenea, este putin probabil sa se evite ruperea cablului la oprire sau ca urmare a rularii inapoi a masinii. Prin urmare, in cazul unei astfel de forte majore, inlocuirea cablului franei de parcare la un pret normal in atelierul nostru de reparatii auto; exact pentru tine!

Folositi recomandarile noastre utile:

  • verificati starea franei de urgenta nu numai in timpul inspectiilor, ci si in timpul utilizarii de zi cu zi.
  • reparati frana de mana imediat daca este deteriorata.
  • inlocuiti intotdeauna cablurile de frana defecte cu altele noi.
  • nu inlocuiti niciodata cablul franei de mana, ci incredintati-l comandantilor de la Autoshina.md!

Inlocuirea cablului franei de mana in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea cablului franei de mana 1Inlocuirea cablului franei de mana 2Inlocuirea cablului franei de mana 4Inlocuirea cablului franei de mana 5Inlocuirea cablului franei de mana 6

Când să înlocuiți cablul frânei de mână❓

Daca rotile se rotesc greu, cablul franei de mana trebuie inlocuit, deoarece. s-a acumulat murdărie sau mai multe fire de cablu sunt rupte și prinse în adaptor sau carcasă.

Unde este amplasat cablul franei de mana❓

Există un cablu din spate într-o manta multistrat, la ambele capete există vârfuri separate care sunt fixate în mufa suportului caroseriei și în scutul de frână.

Pe cine pot consulta în această chestiune?❓

Pe aceasta problema sau pe orice alta problema legata de repararea sistemului de franare puteti consulta contactele enumerate pe site sau dupa numarul +37360 608 000

⏫ Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră?❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: