Cumpara anvelope in Chisinau cu livrare
Magazin online
Vulcanizare Mobila
Catalog
Anvelope de varaAnvelope de iarnăAnvelope all seasonLichidare de stoc
Filtru
Prețul (MDL)
-
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Sezonalitate
Vara
Iarna
All seasons
Crampoane
Da
Tara
Coreea
Turcia
Austria
Slovacia
Taiwan
Rusia
Polonia
Ucraina
Belgia
Olanda
India
Slovenia
Australia
Indonezia
Franța
Belarus
Germania
Italia
Japonia
China
Finlanda
Suedia
Marea Britanie
SUA
Cehia
Сербия
Afișează tot
+
"Зеленые" шины
Da
Run Flat
Da
Усиленные боковины
Da
Resetează filtrul

Anvelope de iarnă - o garanție a siguranței în condiții de vreme rece

Sortare după:
12
24
48
toate
Afișează după:

Dorința de a cumpăra anvelope de iarna in Moldova apare la orice proprietar de automobil. Aceste anvelope de iarnă garantează siguranță, o alunecare minimă și un control mai accentuat al mașinii pe vreme rece. Site-ul Autoshina, oferă cele mai bune anvelope de iarna în Chisinau. Preturi accesibile și calitate. Fiecare client poate comanda cele mai bune anvelope de iarna, Chisinau și oricare localitate a țării. În shop-ul nostru online găsiți anvelope de iarna ieftine și calitative în același timp. Totuși, valoarea ieftină a bunurilor nu este în niciun caz singurul avantaj al serviciului. Datorită serviciului de livrare și rapid, noi aducem anvelope de iarna in Moldova direct la domiciliul clientului. Noi avem cele mai bune anvelope de iarna de vinzare. Anvelope de iarna in Chisinau și toate localitatile țării. cu livrare în timp minimal. Puteți sa va convingeti singur.

Ce este o anvelopă de iarnă?

O dată cu schimbarea sezonului în magazine găsim dintr-odata o mulțime de anvelope de iarna de vinzare. Totuși de ce ele sunt necesare? Acest tip de cauciuc deseori se spune că are "o construcție specială pentru vreme rece". Și nu întîmplător. Anvelopele de iarnă sunt realizate dintr-un material mai puțin rigid și este decorat cu un simbol de fulg de zăpadă. Acest lucru înseamnă că produsul asigură o aderență sigură la temperaturi de -7 grade Celsius.

Astfel nu vor apărea alunecări ale pneurilor nici pe gheață nici pe zăpadă. Totuși depinde ce fel de pneuri alegeți. Nu oricare vă pot garanta această siguranță. Pe site-ul nostru găsiți anvelope de iarna in Chisinau cu livrare și la preturi accesibile. Noi avem anvelope de iarna ieftine și accesibile. Importam pneuri doar de la cei mai buni producători. Indiferent ce anvelope de iarnă alegeți, calitatea vă este garantată.

Ce alte caracteristici distinctive merită a fi observate? Acest tip de cauciuc este caracterizat de un model special de rulare cu caneluri subțiri care asigură un bun contact cu suprafața de zăpadă. De asemenea, puteți cumpăra anvelope de iarna in Chisinau care rezistă chiar și pe suprafețe inghețate. În țara noastră, astfel de situații pe drumuri sunt destul de relevante.

Principalele avantaje ale cauciucului de iarnă

  • Toate modelele sunt proiectate astfel încât să interacționeze mai bine cu drumul în condiții umede și reci.

  • Profilul adînc a anvelopelor asigură îndepărtarea apei în timpul deplasarii

  • Aderenta buna este un alt factor in favoarea alegerii anvelopei de iarna

  • Rezistență mare la alunecare.

  • Configurația îngustă a designului permite mașinii să exercite mai multă presiune pe șosea.

  • Siguranța șoferului și a pasagerilor săi.

Anvelope de iarna, Chisinau, preturi accesibile în Moldova cu livrare la domiciliu. Cel mai important lucru este să alegeți un brand de încredere. De aceea, cea mai optimală alegere este Autoshina. Cumpăra anvelope de iarna in chisinau și oricare localitate a țării cu livrare la domiciliu Cu Autoshina economisiti bani timp și primiti în schimb calitate, confort și siguranță.