Detector radar

Detector de radar este un dispozitiv de tip pasiv utilizat de conducatorii auto. Acest aparat are drept scop primordial detectarea semnalului transmis de pistolul-radar al poliţistului, astfel şoferul are posibilitatea sa diminueze viteza maşinii, evitind amendarea pentru exces de viteza. Radar detector Chisinau este echipat cu un receptor de unde radio, iar odata ce semnalul este identificat, o alarma este emisa catre şofer. Detectoare de radar preturi accesibile este un instrument destul de practic, ce prevede un tip de conducere sigura.

Radar detector Chisinau. Particularitaţi necesare

Detectoare radar pret accesibil, nu este unica funcţie care necesita a fi luata in considerare la procurarea unui detector radar Moldova. Este evident ca conducatorii auto opteaza pentru dispozitive de ultime generaţii, dar sunt şi alte specificitaţi şi particularitaţi la care ar trebui sa atragem atenţia. Printre acestea putem accentua:

 

•    Ecran alfa-numeric. Posibilitatea de a afişa mesaje scrise.
•    Prezenţa alarmelor cu voce. Este mult mai efectiv cind un robot anunţa in cuvinte prezenţa radarului in zona, un simplu bip ar putea fi confundat cu uşurinţa cu orice alt sunet.
•    Funcţia AccuSweep. Funcţia data permite calibrarea pe un singur segment al frecvenţei Ka, fapt ce mareşte precizia şi eficacitatea dispozitivului pentru detectarea semnalelor radio.

 

Cumpar detector radar Moldova. Tipuri

Inainte de a face alegerea in favoarea unui anumit detector radar la pret avantajos, trebuie sa cunoaşteţi iniţial diversitatea acestora. Dar, totul nu este atit de complicat pe cit pare a fi, deoarece in esenţa putem deseobi doua tipui de baza:

 

•    Portabil. Acest model se fixeaza pe parbriz. Este uşor şi comod in utilizare, mai ales pentru persoanele care schimba deseori maşinile.
•    Modular. Acest tip prevede o instalare permanenta, fara posibilitatea de a face schimbari.


Deja este la discreţia conducatorilor auto daca doresc un tip flexibil care pot sa-l schimbe cu uşurinţa de la un automobil la altul, ori din contra un model cu instalare permanenta.

La Autoshina.md dumneavoastra puteţi cumpara detectoare radar auto pret avantajos, alegind din asortimentul bogat prezenat in catalog. De asemenea, in magazinul nostru online aveţi posibilitatea sa cumparaţi şi alte accesorii la preţuri care siguranţa va vor surprinde in mod placut. Iar, daca aveţi intrebari, nu ezitaţi sa apelaţi, caci consultanţii noştri sunt intotdeauna bucuroşi sa raspunda la ele. Comanda detector radar de la Autoshina cu livrare pe tot teritoriul Republicii Moldova, fii tot timpul in siguranţa.