Inlocuirea curelei de distributie in Chisinau

Sarcina principala a curelei de distributie este de a sincroniza arborele cotit cu arborii cu came (numarul lor depinde de proiectarea unitatii de actionare). Functionarea intregului motor depinde direct de functionarea corecta a acestei unitati. In plus, cu cat functioneaza mai usor cureaua de distributie (nu trebuie sa ezitati sa o inlocuiti), cu atat cilindrii functioneaza mai bine. Acest atribut guverneaza, de asemenea, deschiderea si inchiderea supapelor de admisie si evacuare.

Dupa cum se stie, cureaua de distributie este supusa uzurii si intr-o zi va trebui schimbata. Atat producatorii de automobile, cat si mecanicii experimentati ofera informatii maxime in aceasta privinta. Se presupune ca soferul va trebui sa inlocuiasca cureaua de distributie dupa 60-120 mii km parcursi sau dupa aproximativ 5 ani de conducere.

Timpul de inlocuire a curelei de distributie depinde de tipul motorului si de tehnica de conducere. Conducerea agresiva si dinamica va scurta durata de viata a vehiculului. Se estimeaza ca si calatoriile in oras pot reduce acest timp cu pana la 30%. De asemenea, merita sa actualizati aceasta parte dupa ce ati cumparat o masina uzata sau daca este contaminata cu ulei de motor.

Nerespectarea intervalului de inlocuire poate duce la deteriorarea grava a motorului. La Autoshina.md efectuam inlocuirea curelei de distributie in Chisinau la cel mai bun pret. Vă puteți întreba de ce merită să comandați acest serviciu de la dvs.? În service-ul nostru auto avem o echipă de specialiști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea curelei de distributie in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei de distributie 1Inlocuirea curelei de distributie 2Inlocuirea curelei de distributie 4Inlocuirea curelei de distributie 5Inlocuirea curelei de distributie 6

Cum să înțelegeți că cureaua de distribuție trebuie înlocuită❓

Fisurile nu sunt un indicator care țipă despre defecțiunea iminentă a curelei de distribuție. Tuturor producătorilor le pasă de rezistența produselor lor, așa că, în timp, pot apărea microfisuri pe carcasele curelei ca urmare a rezistenței la sarcinile de șoc. Dar pe unele mărci de vehicule sunt instalate curele de distribuție mecanisme care se bazează nu pe un set de tije metalice, ci pe un cordon metalic. De obicei, astfel de componente durează cu 30% mai mult decât de obicei, dar mai devreme sau mai târziu va avea loc o pauză și va fi necesară înlocuirea imediată a curelei de distribuție.

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție❓

Înlocuirea unei curele, ca și înlocuirea unui lanț de distribuție, este un proces laborios. Dacă cureaua este nefuncțională, atunci împreună cu ea este necesară și înlocuirea rolelor de bypass, parazitare și tensionare.Sincronizare. În timpul procesului de înlocuire, este imperativ să verificați pompa de apă pentru scurgeri, deoarece în acest caz va trebui și ea schimbată.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Ce alte servicii pot folosi de la tine❓

Compania noastră vă poate oferi o gamă variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: