Înlocuirea turbinei in Chisinau

Inlocuirea unei turbine defecte cu una noua sau complet restaurata este o practica obisnuita in domeniul reparatiei turbocompresorului.

Unii soferi prefera sa schimbarea turbine cu o masina pentru a stoarce cea mai mare putere din motor. In opinia lor, in acest fel este posibil sa oferim "calului de fier" posibilitatea de a creste viteza de accelerare si de a-si creste puterea.

Acesta este un proces destul de complex, care necesita o munca obositoare si dureroasa. Este important sa nu faceti o greseala si sa identificati defectele care au dus la necesitatea repararii turbinei. Un serviciu profesional care se ocupa de repararea sau asamblarea unui turbocompresor trebuie sa aplice in mod necesar toate regulile prescrise dupa fiecare proces de regenerare si asamblarea unui dispozitiv nou pe masina.

Suntem in Autoshina.md oferim servicii de inlocuire a turbinelor si de reparare a turbinelor,reparatia motorului la cele mai bune preturi din Chisinau, ceea ce va ajuta clientii sa economiseasca semnificativ timp si bani. Asadar, sunteti bineveniti sa contactati serviciul nostru autorizat, astfel incat procedura necesara sa fie initiata si finalizata cat mai curand posibil.

De regula, timpul de realizare pentru deservirea unei comenzi de inlocuire a turbinei este de maximum o zi lucratoare - mai rapid si greu de imaginat! Puteti suna managerul la +373 60 608 000 si puteti afla preturile pentru repararea turbinelor pentru masini.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена турбины в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Înlocuirea turbinei 1Înlocuirea turbinei 2Înlocuirea turbinei 4Înlocuirea turbinei 5Înlocuirea turbinei 6

Care sunt principalele cauze ale defectării turbinei❓

Principalele cauze ale defecțiunii turbinei pot fi lipsa de ulei, ulei contaminat, condiții extreme de funcționare, deteriorarea prin obiecte străine.

Cum pot pătrunde obiectele străine în turbină❓

Mulți factori pot duce la intrarea unui obiect străin în turbină: filtru de aer de proastă calitate, deteriorarea conductei de aer, nerespectarea regulilor instalarea unui turbocompresor atunci când conductele de aer nu au fost purjate, particule de etanșare dacă a fost folosit la instalarea turbinei, un set de garnituri vechi sau de proastă calitate. Există șanse mari de particule străine în sistemul de ulei după o revizie a motorului.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Pot să vă contactez cu o altă întrebare❓

Desigur. Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: Reparatii generale la motor, Inlocuire butuc roata, Ulei de motor semisintetic , Antigel auto și mult mai mult.