Indepartarea ruginii auto

V-a ocupat rugina vehiculul dvs. si trebuie sa il scoateti urgent din masina? Credeti ca este prea tarziu pentru a preveni invazia coroziunii si pentru a preveni raspandirea acesteia? Multi soferi considera ca acest proces este un fenomen natural care insoteste imbatranirea vehiculului. La urma urmei, pentru orice in aceasta lume vine un moment in care inceteaza sa impresioneze prin aspectul sau inflorit. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca aceasta neplacere nu este deloc fatala. In caz de coroziune, desigur, puteti indeparta rapid ciupercile cu masina.

Trebuie create anumite conditii pentru a se produce coroziunea. Rugina, care nu trebuie intinsa excesiv pentru a o elimina, rezulta din deteriorarea vopselei, zgarieturilor si petelor. Si nu numai ca urmare a coliziunilor si accidentelor, ci si in timpul conducerii de zi cu zi din cauza lovirii de pietre si pietris. Structura vopselei deteriorate este extrem de susceptibila la umiditate. Prin urmare, rugina apare si se raspandeste cel mai rapid in timpul ploilor abundente si in timpul iernii cand ninge.

Inainte ca coroziunea sa loveasca vehiculul dvs., cel mai bine este sa luati masurile adecvate pentru a-l contracara. Puteti face acest lucru pe Autoshina.md. Aici, pe langa masurile preventive, este disponibil si serviciul de indepartare a ruginii pe caroseria masinii. Intrucat este mai bine sa nu intreprindeti auto-eliminarea capacelor de lapte de sofran pe corp & ndash; necesita mainile unui mester experimentat si instrumente speciale.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

reparatii caroserie rugina

De ce rugineste o masina❓

Caroseria mașinii este realizată din oțel. Baza acestui aliaj este fierul, care conduce bine electricitatea. În prezența apei, începe coroziunea - oxidare, în timpul căreia se formează o pulbere liberă. Strict vorbind, electricitatea este necesară pentru a rugini, dar este prezentă în mod constant pe caroseria mașinii - din „masă”, din statică și din diferența de potențial la joncțiunile pieselor.

Care sunt modalitățile de a proteja mașina de coroziune❓

Există diferite moduri de a proteja o mașină de coroziune. Cel mai de încredere este acoperirea cu zinc. Acest metal se oxidează mult mai lent și nu formează rugină. Producătorii folosesc, de asemenea, un grund de fosfatare, care formează o peliculă subțire de oxizi pe suprafața corpului. Cu toate acestea, orice vopsea care împiedică apa să pătrundă pe metalul gol dă un rezultat bun.

Ce este rugina❓

  • Ascuns. Apare ca bule de vopsea. În exterior, este aproape invizibil, dar poate dăuna foarte mult caroseriei mașinii.
  • Loc. Rugina apare pe mașină sub formă de mici pete roșii și pete - trebuie să o îndepărtați cât mai repede posibil.
  • Extensiv. Diametrul petelor depășește 3-5 cm, suprafața se sfărâmă puternic la atingere. Piesa este deja serios deteriorată, trebuie să vă gândiți să o înlocuiți.
  • Prin. O gaură a apărut în locul ruginit. Aveți nevoie de o reparație costisitoare sau de o înlocuire completă a piesei.

Cum să îndepărtați rugina de pe caroseria unei mașini❓

În primul rând, răspunde la o întrebare simplă - ai abilitățile de a lucra cu metal și vopsea? Dacă nu, este mai bine să încredințați sarcina unor profesioniști Autoshina.