Inlocuirea si repararea radiatorului

Radiatorul si substanta frigorifica ale conditionerului sunt unele din cele mai delicate si sensibile componente ale fiecarui automobil. Deteriorarea acestora are loc destul de des si de-obicei motivele sunt de natura chimica sau mecanica. Astfel, nu putem ocoli necesitatea in serviciul de reparatie a radiatorului.

Sunt doar 2 factori care afecteaza lichidul de racire si aerul conditionat. Acestea sunt materialul din care sunt confectionate piesele (de regula, metal sau plastic) si locul unde se afla acestea – in fata motorului. Aia inseamna ca la orice lovitura, cat de mica nu ar fi, radiatorul auto poate fi defectat si va necesita reparatia urgenta.

In rezultatul defectarii sistemului de racire, poate aparea riscul de oprire a vehiculului. Fara racire, mecanismul de tractiune se supraincalzeste si conducerea in asa stare, poate duce la plina destrugere a acestuia. Din aceasta cauza reparatia radiatorului de racire este necesara la orice defectare. Care varianta veti alege (reparatie sau schimb), depinde de cauza deteriorarii, care printre altele poate fi uzura piesei, si de partea financiara.

Daca ati decis sa comandati reparatia radiatorului a sistemului de aer conditionat auto, trebuie sa tineti minte ca aceasta are sens doar in anumite situatii. Daca in rezultatul deteriorarii a avut loc formarea unei gaure in canalul central, teoretic, putem s-o reparam, insa acest lucru are sens doar in cazul racitoarelor relativ noi. Schimbul unui radiator uzat la un pret ridicat, de-bicei este inutil si cel mai des ajunge a fi o neplacere pentru sofer.

Restaurarea unui radiator din aluminiu sau cupru este posibila doar on cazul, cand rezervorul din plastic sau cupru nu a fost deteriorat. In cazul dat vorbim despre radiatorul unui camion. Reparatia radiatorului unui automobil este, într-adevar rentabil, daca apelati la un profesionist.

Vorbind de serviciul dat, trebuie sa recunoastem ca aceasta necesita a fi efectuata in cel mai bun atelier auto. Nu este recomandat sa efectuati reparatia de sinestatator. (Пайка) radiatorului de racire poate fi efectuata in cazul cand aveti, cel putin careva cunostinte necesare, insa schimbul miezului radiatorului tine de un nivel de complexitate mai ridicat. Mesterii Autoshina.md sunt acei specialisti calificati in domeniul dat, care se vor ispravi cu defectiuni de genul dat. Efectuam reparatia radiatoarelor auto excelent!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Consultati celelalte servicii ale noastre: Vopsirea jantelor, Extractie prezoane, Reparatii parbrize, Inlaturarea mirosurilor, Alimentarea sistemului de aer conditionat auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea si repararea radiatorului 1Inlocuirea si repararea radiatorului 2Inlocuirea si repararea radiatorului 4Inlocuirea si repararea radiatorului 5Inlocuirea si repararea radiatorului 6

Când să schimbi lichidul din radiator❓

Vă recomandăm să faceți acest lucru la fiecare sută sau două mii de kilometri - nu prea des și nici prea rar. Desigur, fiecare mașină, fiecare marcă merită o atenție specială.

Cum să remediați o scurgere a radiatorului❓

În acest caz, aveți nevoie de reparații profesionale, lipirea pieselor radiatorului.Poți să o faci in service-ul nostru Auto service

Cât costă înlocuirea unui radiator❓

Aceasta este o mare întrebare. Dacă aveți nevoie de o înlocuire completă, costul unui radiator nou poate fi destul de mare. Înlocuirea unui calorifer standard poate costa de la 3.000 pina la 9.000 de lei. Puteți suna +373 60 608 000 sau persoanele de contact enumerate pe site și puteți clarifica această problemă mai detaliat.

Care sunt cele mai frecvente probleme la radiator❓

Este posibil să aveți un senzor de temperatură defect care va trebui înlocuit imediat, sau radiatorul dumneavoastră poate avea un ventilator defect care ar trebui reparat sau înlocuit.