Inlocuirea filtrului de aer

Filtrul de aer este o bariera impotriva prafului, fumului, insectelor si murdariei din aer, care intra in sistemul de admisie si apoi este alimentat la motor. Acest dispozitiv apartine acelor unitati si piese care necesita o inspectie periodica. Iar inlocuirea periodica a filtrului de aer este cu adevarat necesara.

Dupa un timp, murdaria blocata infunda filtrul, rezultand in patrunderea aerului in camerele de ardere. La randul sau, acest lucru poate duce la o reducere semnificativa a puterii motorului, la reducerea duratei de viata a motorului, la un consum crescut de combustibil si chiar la deteriorarea cilindrilor, a pistoanelor si a inelelor acestora. Inlocuirea timpurie a filtrelor de aer este cheia pentru mentinerea duratei de viata a motorului fara probleme.

Conform recomandarilor expertilor, puteti inlocuiti filtrul de aer in timpul unei inspectii tehnice periodice a masinii, care, in functie de frecventa de conducere, trece aceasta insepectie dupa aproximativ 15 mii pana la 30 mii km parcursi.

Cu toate acestea, umplerea filtrului poate avea loc mult mai devreme si depinde atat de calitatea acestuia, cat si de conditiile de functionare. De aceea, se recomanda verificarea contaminarii acestui element mai des. La vehiculele foarte uzate, inlocuirea filtrului de aer din masina are loc aproximativ la fiecare 20 mii km. Cu un kilometraj redus, se recomanda inlocuirea filtrului de aer auto la fiecare 2-3 ani.Inlocuirea timpurie a filtrelor de aer este cheia pentru mentinerea duratei de viata a motorului fara probleme.

Pentru a utiliza acest serviciu, contactati managerul Autoshina.md. Inlocuim filtrul de aer la cel mai bun pret si de o calitate foarte inalta. 

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Inlocuire filtru de aer

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea filtrului de aer 1Inlocuirea filtrului de aer 2Inlocuirea filtrului de aer 4Inlocuirea filtrului de aer 5Inlocuirea filtrului de aer 6

Cât de des trebuie schimbat filtrul de aer❓

Perioada de înlocuire a filtrului de aer este determinată de producătorul mașinii dvs., dar la majoritatea mașinilor este de 15 - 30 mii km.

Cum vă pot contacta în legătură cu acest serviciu❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.

Ce alte servicii pot folosi la serviciul dvs.❓

Avem o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: