Sablare jante

Curatarea profesionala este destul de importanta pentru repararea rotilor. Eficacitatea sa depinde in mod direct de faptul daca suprafata jantei este neteda si daca vopseaua este tinuta corect pe ea. De aceea, inainte de actualizarea rotilor, merita sa le tratati cu un sandblaster.

Dupa cativa ani de functionare, rugina apare pe aceste produse, iar lacul si vopseaua incep sa se desprinda. Deci, nevoia de discuri de sablare este doar o chestiune de timp.

Chiar si rotile cele mai scumpe si de inalta calitate nu pot evita anumite deteriorari, inclusiv cele foarte grave. Ei dobandesc un aspect nereprezentabil, astfel incat proprietarii de masini sa aiba de ales: sa ia altele noi sau sa le restaureze pe cele vechi. Prima optiune este destul de costisitoare, in special pentru modelele din aliaj usor. Aceasta inseamna ca sablarea discurilor din Atelier ramane.

Restaurarea independenta a acestor elemente este teoretic posibila. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor prefera sa le dea unui profesionist. La urma urmei, curatarea de cea mai inalta calitate a discurilor cu sablare este importanta. Pentru a le readuce la fosta lor splendoare, ar trebui, de asemenea, sa fie reparate cu atentie. Discurile de sablare la un pret rezonabil reprezinta un element cheie al operatiunii.

Acesta este un proces in care stratul superior de vopsea dintr-un material este indepartat, iar suprafata este netezita de un jet de aer comprimat sub presiune foarte mare. Acest jet contine particule de abraziv special (de obicei nisip fin pur).

Efectul discurilor de sablare la un pret excelent este astfel incat suprafata, curatata de orice murdarie, este netezita uniform chiar si in locuri greu accesibile. Curatarea precisa si mai eficienta inseamna ca un nou strat de vopsea se va lipi mai bine pe o astfel de acoperire decat dupa curatarea manuala sau mecanica cu smirghel.

In practica, Jantele care au suferit o astfel de prelucrare pastreaza un aspect frumos mai mult timp. Prin urmare, comandati un sandblaster in Autoshina.md va place pretul!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

sablare jante pret

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sablare jante 1Sablare jante 2Sablare jante 4Sablare jante 5Sablare jante 6

Cât costă sablare un disc❓

Discurile de sablare pot costa de la 150 lei.

Pentru ce se folosește sablare cu disc❓

Datorită acestei tehnologii, orice contaminare, acoperirile aplicate anterior sunt îndepărtate de pe metal, microfisurile și microcipurile sunt lustruite.

Care sunt beneficiile sablarii❓

Curățarea suprafețelor în orice locuri inaccesibile prin metodele tradiționale de prelucrare.Sablarea asigură o aderență maximă, permițând acoperirii aplicate să reziste mult timp.

Ce produse sau servicii imi puteti recomanda❓

De asemenea, puteți cumpăra Anvelope All season la mașina dvs. sau permis Diagnostica computerizata auto.