Inlocuirea cutiei de sigurante auto

Sigurantele protejeaza sistemele electrice ale vehiculului impotriva deteriorarii. Toate masinile au o cutie de sigurante (pentru inlocuire atunci cand vine momentul). Daca nu reuseste, soferul va pierde capacitatea de a porni vehiculul, precum si de a folosi lampi, un semnal sonor si o serie de alte dispozitive. Pentru a nu deteriora sistemul, sigurantele se vor arde si vor rupe circuitul.

Daca vreunul dintre consumatorii de energie ai masinii este rupt, siguranta corespunzatoare trebuie verificata mai intai cu atentie. Cutia de sigurante este amplasata de obicei in compartimentul motorului sau langa coloana de directie, de obicei in partea stanga a acesteia. De asemenea, este usor sa il gasiti pe diagrama de instalare din manualul masinii.

O siguranta deteriorata este un ansamblu cu o placa arsa, care poate fi vazuta cu ochiul liber. Unii soferi au un set de rezerva al acestor piese in bagajele lor, astfel incat, in cazul unei defectiuni bruste, se poate efectua o inlocuire rapida a cutiei de sigurante.

Verificarea sigurantelor ar trebui sa fie ceva obisnuit daca ceva nu mai functioneaza brusc corect.

Pentru a evita problemele de mai sus, este necesara inlocuiti in timp util a cutia de sigurante. Acest serviciu a fost oferit activ pentru o lunga perioada de timp in service auto Autoshina.md aici este posibila inlocuirea si repararea cutiei de sigurante a masinii la un pret care se potriveste tuturor.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea cutiei de sigurante auto in Chisinau

Serviciile noastre populare: Inlocuirea bujii incandescente, Instalarea sistemelor de consum de combustibil, Vopsirea jantelor, Lustruirea auto.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

De ce trebuie schimbat blocul de siguranțe auto numai în service-uri auto❓

Cutia de siguranțe este un nod important în dispozitivul unei mașini moderne. Majoritatea sistemelor electronice auxiliare sunt alimentate prin unitate. De asemenea, această piesă vă permite să distribuiți corect sarcina și să asigurați funcționarea stabilă și sigură a tuturor sistemelor electrice: de la iluminat până la sistemul de asistență la pornire. Prin urmare, înlocuirea acestei piese auto ar trebui să fie încredințată unor adevărați profesioniști. Desigur, nimeni nu interzice să-l înlocuiți singur. Acest lucru este cu condiția să aveți toate instrumentele necesare și, cel mai important - experiență. În caz contrar, te așteaptă un rezultat trist: în loc să economisești la întreținere, blocul tău se va epuiza rapid. Și până la urmă, tot contactați serviciul. Deci de ce să plătească în exces? În plus, prețul acestui serviciu este destul de mic.

De ce să alegeți serviciul nostru auto❓

Dacă trebuie să înlocuiți cutia de siguranțe din vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la service auto. Avem tot ce ai nevoie pentru o înlocuire de calitate a blocului de siguranțe: experiență, personal, instrumente. De asemenea, costul muncii în nostru service auto te va surprinde placut. Vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp cu un rezultat garantat. Prin urmare, nu ar trebui să căutați o opțiune mai bună. La urma urmei, nu vei găsi nimic mai bun decât al nostru!

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Este necesar să vă înscrieți în prealabil la serviciile serviciului nostru auto, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.