Inlocuirea cutiei de sigurante auto

Sigurantele protejeaza sistemele electrice ale vehiculului impotriva deteriorarii. Toate masinile au o cutie de sigurante (pentru inlocuire atunci cand vine momentul). Daca nu reuseste, soferul va pierde capacitatea de a porni vehiculul, precum si de a folosi lampi, un semnal sonor si o serie de alte dispozitive. Pentru a nu deteriora sistemul, sigurantele se vor arde si vor rupe circuitul.

Daca vreunul dintre consumatorii de energie ai masinii este rupt, siguranta corespunzatoare trebuie verificata mai intai cu atentie. Cutia de sigurante este amplasata de obicei in compartimentul motorului sau langa coloana de directie, de obicei in partea stanga a acesteia. De asemenea, este usor sa il gasiti pe diagrama de instalare din manualul masinii.

O siguranta deteriorata este un ansamblu cu o placa arsa, care poate fi vazuta cu ochiul liber. Unii soferi au un set de rezerva al acestor piese in bagajele lor, astfel incat, in cazul unei defectiuni bruste, se poate efectua o inlocuire rapida a cutiei de sigurante.

Verificarea sigurantelor ar trebui sa fie ceva obisnuit daca ceva nu mai functioneaza brusc corect.

Pentru a evita problemele de mai sus, este necesara inlocuirea in timp util a cutiei de sigurante. Acest serviciu a fost oferit activ pentru o lunga perioada de timp in Autoshina.md aici este posibila inlocuirea si repararea cutiei de sigurante a masinii la un pret care se potriveste tuturor.

Inlocuirea cutiei de sigurante auto in Chisinau