Lustruirea auto in Chisinau

Lustruire permite masina sa revina la prospetimea si stralucirea initiala. Masina ta nu numai ca va provoca invidia celorlalti, ci si te va face sa te simti bine.

E bine cunoscut ca unul dintre factorii cei mai importanti care influenteaza asupra pretului automobilului este imaginea si designul sau. Lustruirea la timp a masinii va permite sa intretineti aceasta imagine. In ziua de azi, tot mai muta atentie se acorda anume imaginii lucrurilor. Acesta este un semn pentru ceilalti daca dv sunteti sau nu in stare sa va intretineti bunurile, adica sunteti sau nu o persoana responsabila.

Masina dv., la fel e si imaginea dv., din ce cauza e important sa aveti grija deosebita de starea exterioara a ei. Cu intrebarea aceasta puteti apela la serviciul de lustruire auto in Chisinau!

lustruind corpul de la zgarieturi

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Lustruirea auto 1Lustruirea auto 2Lustruirea auto 4Lustruirea auto 5Lustruirea auto 6

Lustruind corpul de la zgarieturi pe masina

Fiecare ar fi multumit daca in urma lustruirii automobilului, acesta va fi curatit atat de minutios, incat sa se diferentieze de altele. Din pacate, orarul incarcat al zilei si lipsa de timp nu dau posibilitatea prorpietariloe auto sa-si spele si sa-si lustruiasca bine masinele.

In Moldova este un centru auto modern, unde masina dv. poate fi nu doar spalata, dar si lustruita perfect. Vorbim despre Autoshina.md. In exploatarea zilnica a autoturismului, starea vopselei acestuia este influentata de multi factori, care duc la oxidare, decolorare, zgarieturi si fisuri. Astfel are loc defectarea suprafetei masinii. Toate acestea denota automobilului o imagine putin atractiva. Lustruirea caroseriei auto la cel mai bun pret – este cea mai buna decizie.

Oamenii nostri vor asigura reinnoirea si restaurarea efectiva a vopselei deteriorate si, astfel, vor readuce masina la stralucirea de odinioara. Costul lustruirii caroseriei unei masini cu siguranta nu va va sterge portofelul pana la ultima banutza. Dupa finalizarea procesului, masina pare ca tocmai a iesit de pe linia de asamblare. Comandati lustruire profesionala auto la Autoshina.md – ne cunoastem afacerea!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Alte servicii nostre: Asistenta tehnica la blocare , Autoservice , Alimentarea sistemului de aer conditionat auto, Reparatii parbrize, Reparatia radiatorului

Cât va dura lustruirea mașinii❓

Lustruire - 2 zile. Lustruirea și aplicarea unui strat protector - 3 zile.

Ce este lustruirea profundă a mașinii❓

Este o procedură de restaurare pentru o soluție radicală la problemele zgârieturilor existente și a așchiilor mici. Când este efectuată, o mică parte din vopseaua caroseriei mașinii este îndepărtată. Datorită acestui fapt, suprafața nivelată și lustruită conferă culoarea și luciul din fabrică.

Lustruiți mașini❓

Cu siguranță. Angajăm profesioniști cu experiență care pot efectua lucrări de orice complexitate cu garanția rezultatelor. De asemenea, putem oferi și alte servicii precum:

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre Auto service trebuie rezervat in avans, acest lucru se poate face telefonic sau prin completarea formularului de pe site-ul nostru