Lustruirea parbrizului

De ce este atat de important Farul? Evident, pentru ca de multe ori mergem inainte si el este cel care este supus unei cantitati mari de daune care pot fi asociate cu diverse fenomene. Lustruirea parbrizului este o cale de iesire din situatii de urgenta potential periculoase.

Сu cat kilometrajul masinii este mai mare, cu atat este mai mare probabilitatea unor probleme cu transparenta geamului. Acest lucru, desigur, este un rezultat natural al uzurii materialului, dar si o consecinta a diferitelor accidente. Si in curand va puteti intreba: Cat costa lustruirea parbrizului?

Lustruirea parbrizului la zgarieturi in autoservice

Zgarieturile de pe sticla pot aparea ca urmare a defectiunilor altor elemente (de exemplu, lamele stergatoarelor), influenta factorilor meteorologici (grindina), probleme de trafic rutier (pietre care provoaca jetoane) si utilizarea necorespunzatoare a vehiculului (de exemplu, zgarierea geamurilor). In astfel de cazuri, va fi oportun sa comandati lustruirea parbrizului (pretul este rezonabil).

De asemenea, trebuie amintit faptul ca intreaga structura a masinii, care este in stare de functionare, experimenteaza in mod constant vibratii, depaseste neregulile, ceea ce poate duce la fisuri. Sticla nu este un element flexibil si nu se confrunta intotdeauna cu absorbtia energiei fara consecinte. Unele daune sunt atat de mari incat este necesar sa inlocuiti piesa, in alte cazuri, puteti face reparatia la un cost redus.

Vrei sa lustruiesti parbrizul in Chisinau? Specialisti Autoshina.md efectuati cu promptitudine aceasta procedura fara a incalca proprietatile sale optice.

полировка лобового стекла кишинев

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Ce poate provoca zgârieturi❓

De exemplu, ca urmare a transportului, lucrărilor de construcție sau frecării pe sticlă.

Ce tip de daune poate fi reparat❓

Zgârieturile minore pot fi reparate. Dacă există multe zgârieturi, atunci va fi mai ușor să înlocuiți sticla, dacă este posibil.

Ce este nevoie pentru a lustrui un parbriz❓

Lustruirea sticlei necesită o mașină specială de lustruit. Periodic, în timp ce lustruiți parbrizul, ar trebui să îl umeziți cu apă. De asemenea, este de dorit să aveți experiențăproprietatea mașinilor profesionale de lustruit. Deci, este mai bine să apelați la profesioniști Autoshina.

Ce alte servicii suplimentare pot folosi cu tine❓

Puteți cumpăra de la noi jante la prețuri accesibile și uleiuri de motor si multe altele.