Diagnosticarea servodirectiei

Pentru a roti volanul, este necesar sa depuneti anumite eforturi pentru a depasi rezistenta masei vehiculului si a roti rotile intr-o anumita directie. Datorita unui astfel de dispozitiv special ca servodirectie (abreviat ca GUR), este posibil sa se compenseze eforturile impreuna cu facilitarea procesului de conducere. Pompa acestei unitati este proiectata pentru a crea o presiune a fluidului in sistem, ceea ce permite suportului de directie sa se miste corect. Dupa finalizarea cu succes a manevrei, mecanismul rotativ revine in pozitia neutra.

Defalcarea GUR este o problema grava, care poate fi evitata prin diagnosticarea in timp util. In caz contrar, controlul nu mai functioneaza si devine imposibila conducerea masinii.

Cel mai bine este de a comanda o verificare a performantei servodirectiei & ndash; in Autoshina.md in acest fel veti economisi bani si timp.</ p>

Dispozitivul nu reuseste deoarece:

  • nivelul lichidului din interiorul sistemului scade.
  • nu exista o tensiune suficienta a centurii de antrenare.
  • integritatea furtunurilor si a conexiunilor este incalcata, ceea ce duce la scurgeri de ulei.
  • se formeaza bule de aer in sistem.
  • pompa se descompune.
  • din cauza incarcaturilor grele si a incalcarilor regulilor de functionare, componentele servodirectiei se uzeaza.

Daca apare un sunet caracteristic, puteti intelege imediat ca HUR a esuat. Atunci este mai bine sa nu ezitati si sa diagnosticati servodirectia pentru a stabili cauzele exacte si pentru a elimina defectiunea.

Diagnosticarea servodirectiei in Chisinau