Diagnosticarea servodirectiei

Pentru a roti volanul, este necesar sa depuneti anumite eforturi pentru a depasi rezistenta masei vehiculului si a roti rotile intr-o anumita directie. Datorita unui astfel de dispozitiv special ca servodirectie (abreviat ca GUR), este posibil sa se compenseze eforturile impreuna cu facilitarea procesului de conducere. Pompa acestei unitati este proiectata pentru a crea o presiune a fluidului in sistem, ceea ce permite suportului de directie sa se miste corect. Dupa finalizarea cu succes a manevrei, mecanismul rotativ revine in pozitia neutra.

Defalcarea GUR este o problema grava, care poate fi evitata prin diagnosticarea in timp util. In caz contrar, controlul nu mai functioneaza si devine imposibila conducerea masinii.

Cel mai bine este de a comanda o verificare a performantei servodirectiei & ndash; in service auto Autoshina.md in acest fel veti economisi bani si timp.</ p>

Dispozitivul nu reuseste deoarece:

  • nivelul lichidului din interiorul sistemului scade.
  • nu exista o tensiune suficienta a centurii de antrenare.
  • integritatea furtunurilor si a conexiunilor este incalcata, ceea ce duce la scurgeri de ulei.
  • se formeaza bule de aer in sistem.
  • pompa se descompune.
  • din cauza incarcaturilor grele si a incalcarilor regulilor de functionare, componentele servodirectiei se uzeaza.

Daca apare un sunet caracteristic, puteti intelege imediat ca HUR a esuat. Atunci este mai bine sa nu ezitati si sa diagnosticati servodirectia pentru a stabili cauzele exacte si pentru a elimina defectiunea. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea servodirectiei in Chisinau

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea computerizata a sistemului de franare, Repararea transmisiei, Reparatie sistemul de alimentare.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea servodirectiei 1Diagnosticarea servodirectiei 2Diagnosticarea servodirectiei 4Diagnosticarea servodirectiei 5Diagnosticarea servodirectiei 6

Cât timp poți conduce o mașină dacă se găsește o scurgere în sistemul de direcție❓

La operarea vehiculului, este necesar să se verifice regulat nivelurile fluidelor de lucru. Dacă observați că nivelul lichidului hidraulic din rezervorul de expansiune a scăzut, atunci există o scurgere în sistem. În acest caz, este necesar să vă înscrieți pentru diagnosticarea și repararea direcției cât mai curând posibil, deoarece, în acest caz, operarea ulterioară va duce la defecțiunea pompei de servodirecție și apoi a cremalierei de direcție.

De ce trebuie să faceți diagnosticarea servodirecției❓

Orice mașină este un mecanism foarte complicat, ale cărui elemente sunt interconectate. Chiar și cea mai mică defecțiune poate duce la probleme mari și cel mai bine este să o facipreveniți apariția lor cu ajutorul diagnosticării în timp util - acest lucru vă va scuti de reparații costisitoare.

Pentru ce este nevoie diagnostica computerizata auto❓

Această diagnosticare este efectuată pentru a găsi cauza defecțiunii sistemului de control electronic al mașinii. Arată starea mașinii în acest moment, localizarea avariilor, măsurile preventive, setările corecte ale computerului de bord.

Cum pot contacta compania dumneavoastră pentru a comanda servicii❓

Puteți contacta compania noastră folosind contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.