Inlocuirea Bateriei Hibride

Masinile hibride sunt din ce in ce mai cumparate in Moldova, iar piata secundara raspunde si interesului tot mai mare pentru acestea. in consecinta, importul de astfel de masini este in crestere. Masina hibrida combina, printre altele, arderea combustibilului si actionarea electrica. Se folosesc baterii reincarcabile speciale. Totul in lume are propria limita pentru generarea de resurse, deci este timpul sa inlocuiti bateriile.

Cea mai frecventa cauza a problemelor cu acest tip de vehicul este neglijarea intretinerii efectuate anterior. Dupa ceva timp, poate aparea o defectiune in sistemul de baterii de inalta tensiune. Motivul este adesea extrem de banal-o problema cu filtrul sistemului de recirculare a aerului. In masinile primelor generatii, acesta era un filtru obisnuit care trebuia indepartat, curatat si reinstalat. Masinile mai noi folosesc insertii care trebuie inlocuite.

Cat de repede sunt distruse bateriile pe un hibrid, ceea ce duce la inlocuirea lor inevitabila? Nu exista un raspuns clar la aceasta intrebare. Dar bateria, in general, se distinge prin longevitate. Hibridul nu foloseste niciodata intreaga gama de performante ale bateriei-nu se descarca si nu se incarca complet. Adesea, sistemele de actionare utilizeaza doar 40-50% din capacitatea bateriei.

In serviciul nostru auto specializat Autoshina.md puteti plasa o comanda pentru inlocuirea bateriei pe masina ieftine si de inalta calitate.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена батареи на гибриде

Serviciile noastre populare:: Schimbarea uleiului de motor, Verificarea bateriei auto, Diagnosticarea generatorului, Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Care sunt modalitățile de a prelungi cumva durata de viață a bateriei❓

  • Plimbare cu aer condiționat. Aerul de intrare pentru răcirea VVB provine din habitaclu. Când ferestrele sunt deschise pe vreme caldă, aerul cald exterior ajută la încălzirea bateriei.
  • Păstrați ventilatorul curat. Există exemple de lame de răcire înfundate în coșul de gunoi și șoferul nu este conștient de acest lucru.

Cui pot contacta în legătură cu această problemă❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.

Pot să vă contactez cu o altă întrebare❓

Sigur. Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: reparatii senzori auto, inlocuirea bateriei auto, repararea cablurilor, inlocuirea bateriei auto и многое другое.