Inlocuirea Bateriei Hibride

Masinile hibride sunt din ce in ce mai cumparate in Moldova, iar piata secundara raspunde si interesului tot mai mare pentru acestea. in consecinta, importul de astfel de masini este in crestere. Masina hibrida combina, printre altele, arderea combustibilului si actionarea electrica. Se folosesc baterii reincarcabile speciale. Totul in lume are propria limita pentru generarea de resurse, deci este timpul sa inlocuiti bateriile.

Cea mai frecventa cauza a problemelor cu acest tip de vehicul este neglijarea intretinerii efectuate anterior. Dupa ceva timp, poate aparea o defectiune in sistemul de baterii de inalta tensiune. Motivul este adesea extrem de banal-o problema cu filtrul sistemului de recirculare a aerului. In masinile primelor generatii, acesta era un filtru obisnuit care trebuia indepartat, curatat si reinstalat. Masinile mai noi folosesc insertii care trebuie inlocuite.

Cat de repede sunt distruse bateriile pe un hibrid, ceea ce duce la inlocuirea lor inevitabila? Nu exista un raspuns clar la aceasta intrebare. Dar bateria, in general, se distinge prin longevitate. Hibridul nu foloseste niciodata intreaga gama de performante ale bateriei-nu se descarca si nu se incarca complet. Adesea, sistemele de actionare utilizeaza doar 40-50% din capacitatea bateriei.

In serviciul nostru auto specializat Autoshina.md puteti plasa o comanda pentru inlocuirea bateriei pe masina ieftine si de inalta calitate.

Inlocuirea bateriilor pe hibride