Alimentarea cu combustibil in Chisinau

Serviciul de livrare a benzinei este unul dintre cele mai solicitate servicii de asistenta tehnica de urgenta de pe drum. Indiferent de locul in care va aflati, ce fel de masina aveti sau ce combustibil preferati sa utilizati, Autoshina va va ajuta chiar si in cea mai dificila situatie. Pentru a comanda o benzinarie pe drum, merita sa faci trei pasi simpli. Primul este sa apelati sau sa lasati o cerere, al doilea este sa explicati situatia, sa indicati locatia, marca combustibilului, al treilea este sa asteptati o realimentare mobila si, ulterior, sa platiti serviciul.

Din pacate, in categoria respectiva nu sunt produse in stoc. Verificati alte produse disponibile pentru cumpărare sau sunați-ne la +37360066000 pentru detalii.
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml
61 MDL
La comanda
Rheinol Cockpitspray 400ml
76 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907)
55 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT GALBENA CU FILETUL M14
132 MDL
La comanda

Alte branduri

Alimentarea cu combustibil in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14 138 MDL
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml 61 MDL
Rheinol Cockpitspray 400ml 76 MDL
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14 138 MDL
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907) 55 MDL

Situatii in care aveti nevoie de un serviciu de livrare urgenta de benzina de inalta calitate

• Ati terminat cind va aflati intr-un blocaj de trafic, iar cea mai apropiata benzinarie este destul de departe sau nu stiti unde este;

• Ati ramas fara combustibil, dar nu ati avut o canistra speciala, iar utilizatorii drumului trec pe linga dumneavoastra fara oprire;

• Noaptea pe pista am observat ca in apropiere era doar aer si nu un suflet;

• Iesind la o masina personala, au constatat ca cineva a golit tot continutul din rezervorul de benzina;

• Nu ati calculat deplasarea, v-ati blocat intr-un loc, dar nu aveti puterea sa cautati benzinarii si doriti sa cumparati benzina cu livrare.

In toate aceste cazuri, puteti rezolva problema cu o briza, practica si fiabila. Serviciul de livrare a benzinei va va ajuta in acest sens, atit pe drum, cit si acasa. Livrarea benzinei de urgenta, cu alte cuvinte, realimentarea mobila este din ce in ce mai solicitata, deoarece lucrarile se desfasoara rapid si in siguranta.

 

De ce este profitabil sa comandati combustibil cu livrarea de la noi?

• Echipa noastra ajunge in maximum 40 de minute daca soferul este prezent la Chisinau. In cazul unui apel in afara limitelor orasului, durata va fi in consecinta mai mare;

• Aducem pina la 25 de litri din orice marca dorita;

• De multi ani, am comandat un produs la masina sau acasa, care vorbeste despre o munca impecabila si profesionala, la care doriti sa va intoarceti din nou si din nou;

• Oferim numeroase reduceri si oferte greu de refuzat;

• Plecam non-stop, atit la sfirsit de saptamina, cit si de sarbatori.

La noi, veti uita cu siguranta despre ginduri precum:"De unde sa cumparati benzina cu livrare ieftin si rapid?" Alegind compania noastra, deveniti proprietarul serviciilor decente si la preturi accesibile in tot Chisinaul.

 

Ce include transportul

1. Achizitoonarea si livrarea combustibilului marcii solicitate catre masina, drum, casa.

2. Realimentarea „prietenului de fier”.

3. Livram proprietarul masinii la statia de benzina necesara si deschisa pentru a face o achizitie si a aduce inapoi la masina, bicicleta, motocicleta, ATV (in functie de ceea ce conduceti).

Livram benzina sau motorina exclusiv cu un produs certificat, pe care il achizitionam la benzinarii dovedite. Costul combustibilului este platit suplimentar conform verificarii benzinariei, respectiv, fara nici o taxa suplimentara. Serviciul nostru este renumit pentru tarifele sale placute si reduse pentru orice „buzunar”.


Cea mai ieftina benzinarie din tot Chisinaul, de ce?

Multi proprietari de masini isi pun intrebarea:"De ce oferim serviciul necesar la preturi ridicole?" Compania noastra are multi angajati care sunt gata sa mearga la orice adresa in orice moment si sa livreze lichidul dorit si sa va rezolve toate problemele. Angajatii nostri se disting prin competenta, galanteria, tactul si bunavointa lor. Din acest motiv, suntem bucurosi sa aducem emotii pozitive oferind servicii excelente, prompte, fiabile si chiar la preturi uimitoare.

Alte servicii nostrii populare: Autoservice , Deblocare usi auto, Indreptarea jantelor, Sudare cu argon, Vulcanizare Mobila