Ulei semisintetic Shell

Multi soferi prefera uleiul sintetic. Cu toate acestea, pretul acestuia nu este intotdeauna satisfacator. Mai ales, in lipsa unor concurenti, pretul se exagereaza. Din acest motiv este bine sa alegeti un ulei Shell semisintetic, care garanteaza protectia motorului pe diferite parti ale drumului. Acesta, relativ, poate satisface proprietatile uleiurilor sintetice iar datorita Autoshina puteti beneficia de preturi accesibile si livrare direct la domiciliu.

Shell Helix HX7 Diesel 10W-40 4L
495 MDL
La comanda
Shell Helix HX7 10W-40 4L
440 MDL
La comanda
Shell Helix HX7 10W-40 1L
127 MDL
La comanda
Shell Helix HX7 Diesel 10W-40 1L
132 MDL
La comanda
Shell Helix HX7 5W-40 4L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Shell HX7 10W-40 209l (Z)
16 500 MDL
La comanda
Shell HX7 10W-40 Diesel 1l (Z)
150 MDL
La comanda
SHELL ulei p/u motor HX7 BENZIN 10W40 5L (plus)
611 MDL
La comanda

In magazinul online Autoshina este prezentat ulei Shell semisintetic, pretul caruia nu v-a inspaimanta nici pe cel mai economic client in ciuda celebritatii acestei companii. Conditii favorabile de cumparare, livrare rapida, o gama larga de produse - toate acestea va vor permite sa comandati bunurile necesare si sa economisiti timp si bani.

Mai multe informatii despre tehnologiile Shell

Compania utilizeaza nu numai o baza minerala, ci si o baza sintetica pentru obtinerea unui grad mai ridicat de productivitate pentru motor. Uleiul de motor semi-sintetic Shell va ajuta sa va protejati motorul in orice vreme. Cu toate acestea, cel mai vulnerabil timp al anului - este inca iarna, astfel incat tehnologiile Shell sunt special concepute pentru a preveni uzura in timpul temperaturilor scazute. Cu alte cuvinte, ingineria Shell a uleiurilor semisintetice v-a deveni o paza de siguranta pentru motorul masinii dvs.

Avantajele uleiurilor auto semisintetice

Datorita tehnologiei de curatare activa, pretul uleiului semisintetic Shell este considerat destul de rezonabil fiindca acesta curata in mod activ si protejeaza motorul pentru o lunga perioada de timp indiferent de exploatarea acestuia sau clima de afara. De asemenea, acest produs este destul de economic si este suficient pentru o lunga perioada de timp.

Pe site-ul magazinului online puteti cumpara ulei Shell semisintetic la cele mai mici preturi in Moldova. Datorita atentiei acordate fiecarui detaliu si abordarii individuale a cerintelor clienlilor, managerii nostri garanteaza servicii de calitate. Comanda acum la Autoshina, ulei Shell semisintetic si beneficiaza de preturi atractive, calitate superioara si livrare in toata Moldova.

Ulei semisintetic Shell preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Shell Helix HX7 Diesel 10W-40 4L 495 MDL
Shell Helix HX7 10W-40 4L 440 MDL
Shell Helix HX7 10W-40 1L 127 MDL
Shell Helix HX7 Diesel 10W-40 1L 132 MDL