FM modulatoare

Daca nu vrei sa cheltui prea mulţi bani pentru a investi intr-un sistem audio de inalta calitate, dar totuşi iţi doreşti sa te bucuri de muzica preferata in timpul deplasarii cu maşina, atunci soluţia potrivita este un fm modulator md. Uşor de instalat şi setat, acesta combina in sine practicabilitatea şi eleganţa, sa nu mai spunem ca este un partener ideal pentru o calatorie cu automobilul. La Autoshina.md dumneavoastra puteţi beneficia de un asortiment variat de modulator fm la preturi avantajoase pentru fiecare.

FM Modulator MP3 Transmitter BT36 w/ Bluetooth NC-15-CM003
319 MDL
La comanda
FM Modulator CAR Q11 Bluetooth
145 MDL
La comanda
FM Modulator Allison Bluetooth 3+1 24V
145 MDL
La comanda
FM Modulator Radio G3410A
120 MDL
La comanda
FM Modulator Radio G349A
125 MDL
La comanda

FM modulatoare preturi ✔️

Produs preturi ✔️
FM Modulator MP3 Transmitter BT36 w/ Bluetooth NC-15-CM003 319 MDL
FM Modulator CAR Q11 Bluetooth 145 MDL
FM Modulator Allison Bluetooth 3+1 24V 145 MDL
FM Modulator Radio G3410A 120 MDL
FM Modulator Radio G349A 125 MDL

Modulatore fm auto. Caracteristici şi parametri de lucru

Modulator auto fm este soluţia efectiva cind nu doreşti sa investeţi bani intr-un sistem audio costisitor, dar totuşi sa beneficieza de posibilitatea de a asculta muzica fara dificultaţi. Acest dispozitiv lucreaza pe frecvenţe mici. Este o modalitate eficienta de a asculta muzica de pe un stick USB sau de pe telefon, MP3 player, direct pe radioul maşinii. Acest aparat are capacitatea de a trimite semnalul acustic pe o frecvenţa libera a radioului din automobil, recepţionindu-l de la sursa multimedia portabila. In ceea ce priveşte parametrii care necesita a fi luaţi in considerare la procurarea unui modulator pentru masina, putem accentua:

 

•   Puterea de emisie. Este de dorit ca aceasta putere sa fie la un nivel scazut pentru a impiedica interferenţele.
•   Raza de transmisie. Cea mai optima varianta este considerata o raza cu valoarea de 7m, deoarece ofera posibilitatea de a efectua setarile necesare chiar din exteriorul autoturismului.
•   Frecvenţa. Trebuie sa acopere valorile de la 88.1 la 107.9 megahertzi.
•   Tipul de transmiţator. Aici sunt doua variante in ceea ce priveşte modulator fm auto: cu bluetooth sau piese convenţionale. Ramine la discreţia cumparatorului ce fel de tip de transmiţator are nevoie acesta pentru maşina sa.

 

FM modulator auto. Funcţii

Moldulator fm pret accesibil exercita o serie de funcţii importante. Printre funcţiile unui modulator fm Chisinau, putem scoate in evidenţa:

 

•   memorie excelenta in ceea ce priveşte frecvenţele posturilor de radio;
•   filtru de sunet;
•   egalizator,
•   panou de control;
•   telecomanda;
•   display digital.

 

Cumpara modulator fm preturi accesibile de la Autoshina.md cu livrare pe tot teritoriul Moldovei. De asemenea la Autoshina dumneavoastra puteţi procura un asortiment variat de diverse accesorii care vor accentua individualitatea maşinii voastre. Daca aveţi intrebari nu ezitaţi sa ne apelaţi, consultanţii noştri sunt mereu bucuroşi sa raspunda la ele. Moldulator fm Chisinau – practicabilitate şi comoditate.