Jante pentru automobile 4Go

«4GO» este o colectie de jante auto, produse in tarile din sud-estul Asiei. Colectia 4GO include aproximativ 400 de modele si 30 de variante de culoare, ceea ce permite oricarui proprietar sa accentueze stilul, performanta si individualitatea automobilului sau. Jantele auto 4GO sunt disponibile in diverse dimensiuni, in consecinta - pot fi instalate pe o gama larga de vehicule. Calitatea jantelor respecta standardele japoneze (JWL Japan), germane (TUV, ISO Germania) si ruse (GOST-RF). Dezechilibrul jantelor 4GO nu depaseste limitele celor mai stricti indicatori stabiliti de fabricile de automobile. In procesul de productie, se utilizeaza aditivi speciali de aliere si moduri specifice de tratament termic si presare. In acest mod este obtinuta o rezistenta sporita la impact mecanic. Discurile auto dispun de o adeziune ridicata a stratului de vopsea, asigurand astfel o buna rezistenta impotriva coroziunii sau abraziunii.

In catalogul nostru de jante veti gasi o gama larga de modele accesibile, perfect potrivite pentru automobilul dvs. Principalul avantaj al acestui brand este faptul ca are in componenta peste o suta de modele si pentru fiecare model exista 30 de optiuni de culoare. Compania a aparut recent pe piata: in 2008. Jantele 4Go din aliaj au destul de multe avantaje in comparatie cu alte marci din aceeasi categorie de pret:

  • Tehnologii avansate de productie:
  • Aditivi speciali pentru a conferi stabilitate metalului;
  • Mai multe etape de tratament termic al jantelor din aliaj;
  • Aderenta ridicata a vopselei pentru a asigura invulnerabilitate la uzura si la coroziune.

Nu ezita! Cumpara Jante auto 4GO de calitate superioara, la un pret accesibil si cu livrare la domiciliu! Magazinul autoshina.md – cele mai bune produse in Moldova pentru automobilul tau!