Anvelope Voltyre all season

Doriţi sa cumparaţi anvelope allseason Voltyre? Nu trebuie sa cautaţi mult, caci la Autoshina puteţi cumpara acest brand la cele mai bune preţuri şi de asemenea beneficia de un serviciu comod ce prevede livrarea anvelopelor direct la dumneavoastra acasa. Cumpara anvelope allseason Voltyre anvelope eficiente pentru o utilizare pe tot parcursul anului.

Anvelope all season Voltyre

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele Voltyre:

Cauciucuri allseason Voltyre sunt produse de catre compania JSC „Voltyre-Prom”. Compania a inceput activitatea sa in anul 1964. Este o companie de baza, ce se afla in continua creştere din Rusia. Voltyre-Prom produce anvelope pentru autoturisme, camioane, maşini agricole, utilaje grele şi maşini industriale. La perioada actuala compania produce mai mult de 100 tipuri de anvelope, avind o solicitare inalta atit in Rusia, cit şi pe piaţa internaţionala. Compania deţine propria baza de dezvoltare a designului şi un spaţiu specializat pentru testare. In ultima perioada compania face investiţii in domeniul cercetarii şi testarii anvelopelor pentru diferite condiţii extreme. Siguranţa clientului fiind pe primul plan.

In 2013 Titan International a achiziţionat Voltyre-Prom ceea ce i-a permis sa imbunataţeasca practicile producerii existente şi a ridicat la un nou nivel dezvoltarea strategica a afacerii.

 

Avantajele anvelopelor allseason Voltyre

In primul rind anvelopele Voltyre va ajuta sa economisiţi in mod substanţial, caci sunt utilizate pe tot parcursul anului indiferent de timp şi drum. Printre alte avantaje putem enumera:

  • anvelope moderne produse utilizind cele mai recente soluţii tehnice in corespundere cu standartele internaţionale;
  • design unic şi elegant;
  • excelenta amortizare;
  • rezistenţa şi durabilitatea cauciucului.

 

Cumpara anvelope allseason Voltyre anvelope sigure şi practice, pentru o utlizare indelunngata. Cumpara anvelope allseason de la Autoshina cea mai mare gama la cele mai bune preţuri.

Anvelope Voltyre all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Voltyre VL-35 546 MDL
Voltyre VL-40 690 MDL
Voltyre ВС-1 742 MDL
Voltyre VL-36 845 MDL
Voltyre HEAVY DT-139 975 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Voltyre?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Voltyre se ia in considerare de la 340 MDL si atinge 18240 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul cauciucului all-season Voltyre?

Beneficiile de baza a cauciucurilor pentru toate anotimpurile sunt:
multifunctionalitate.
Cauciucurile pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru variate cerinte meteorologice in comparatie cu anvelopele de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot relativ scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Voltyre?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti corect cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Voltyre cu sezonul potrivit/-a care coincid pentru marca masinii dvs., utilizati cautarbara de cautare pe mai sus. in filtru marcati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) adecvate anvelope si producator . Dupa aceea va fi afisat indexul complet de pneuri disponibile la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt in stoc numai produse originale de la marci vestiti la nivel mondial . Astfel orice achizitie facuta va va deservi pe mai multe sezoane .