Anvelope de iarna Doublestar

Doriţi sa cumparaţi anvelope de iarna Doublestar? Folosind serviciul modern de la Autoshina.md aceasta este mult mai comod şi accesibil. Puteţi face comanda online cu livrare la domiciliu. Cumpara anvelope de la Autoshina.md aici veţi gasi perechea de anvelope care vi se potrivesc perfect dumneavaostra. Uitaţi de rindurile lungi şi timpul irost, cu Autoshina.md totul este mai rapid şi mai confortabil. Cumpara anvelope de iarna Doublestar calitate şi securitate.

Anvelope de iarna Doublestar

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele Doublestar

Anvelopele Doublestar sunt produse de compania Doublestar Tyre cu reşedinţa in China, provincia Shandong. Este o companie cu o experienţa de 97 de ani pe piaţa chineza, cit şi cea internaţionala. Se caracterizeaza prin integrarea tehnologiilor inteligente in procesul de producere a anvelopelor, precum şi prin utilizarea ciclica inteligenta a cauciucului irosit. Doublestar este considerata drept un model al industriei de producere a anveloplor, fiind onorata cu astfel de distincţii precum: „Cultivarea marcii”, „Inovaţia tehnologiei”, „Calitatea standart”, „Producţie inteligenta”, „Producţie ecologica” şi „Transformarea Serviciul”. Aceasta este singura dintre toate companiile chinezeşti care a obţinut toate patru distincţii naţionale autorizate de catre Ministerul Chinez al Industriei şi Tehnologiei Informaţiei in ultimii 5 ani. Doublestar este de asemenea cunoscuta drept „liderul producţiei inteligente de anvelope”. Pentru trei ani consecutivi compania Doublestar a fost inlusa in lista „500 cele mai influente marci din Asia”şi „500 cele mai valoroase marci din China”, in ambele categorii fiind numarul 1.

 

Avantajele anvelopelor de iarna Doublestar

Anvelopele de iarna Doublestar se caracterizeaza printr-un sistem optimizat ceea ce ridica nivelul de siguranţa a acestuia şi capacitatea de a depaşi cu uşurinţa drumurile de orice complexitate. De asemenea putem remarca o stabilitate fiabila a maşinii in timpul conducerii şi absenţa in totalitate a zgomotului. In plus, cantitatea considerabila a benzilor 3D maresc in mod considerabil caractersiticile de adeziune a maşinii pe un drum alunecos.

Cumpara anvelope de iarna Doublestar siguranţa dumneavoastra şi a celor din jur trebuie sa fie primul plan.

Anvelope de iarna Doublestar preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Doublestar DS-828 924 MDL
Doublestar DS-803 1063 MDL

❓ Care este costul pneurilor de iarna Doublestar?

Costul pentru cauciucurile de iarna Doublestar incepe cu 353 MDL si atinge 1414 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu sunt desemnate data exacta de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit normele daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa substituie pneurile de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Doublestar?

Pentru ca selecta cu succes cele mai ideale pneuri de iarna Doublestar cautati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de selectare specificati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a pneurilor si furnizorului. Astfel va fi disponibil lista intrega de cauciucuri disponibile la un pret mic. Toate pneurile din magazinul autoshina.md ofera o garantie oficiala. In consecinta orice articol cumparat se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Doublestar?

Daca solicitati o inlocuire a anvelopelor Doublestar, in acest caz sfatuim sa luati in evidenta alte marci
Kumho
Rosava
Starmaxx