Ulei sintetic Liqui Moly

Cautati un ulei de motor de inalta calitate? Magazinul online este gata sa ofere o linie decenta de sintetice la preturi foarte mici. Lubrifiantul Liqui Moli este unul dintre produsele preferate ale adevaratilor pasionati de masini care aleg doar ce-i mai bun pentru masina lor. Aici puteti sa va familiarizati cu sortimentul bogat pentru orice buget si sa cumparati unsoare cu litri diversi. Acest brand contribuie la pastrarea tuturor elementelor, oferind miscare si control fiabile si puternice. Aveti incredere in Liquimoli asa cum fac soferii profesionisti si veti scapa de multe probleme!

Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 5L
1 600 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Molygen New Generation 5W-40 5L
1 220 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Molygen New Generation 10W-40 5L
1 005 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Top Tec 4300 5W-30 5L
1 500 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Molygen New Generation 5W-30 5L
1 100 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 1L
400 MDL
+
-
In coș
Масло моторное LIQUI MOLY 5W30 HIGH TECH 5L
1 600 MDL
+
-
In coș
Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40 5L
703 MDL
La comanda
Liqui Moly Top Tec 4100 5W-40 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W-40 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Diesel Synthoil 5W-40 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Synthoil High Tech 5W-40 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Molygen New Generation 10W-40 4L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Top Tec 4400 5W-30 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Synthoil Race Tech GT1 10W-60 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Special Tec F ECO 5W-20 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Synthoil Energy 0W-40 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Racing Synth 4T 10W-60 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Liqui Moly Racing Synth 4T 10W-50 5L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Liqui Moly Moldova

Avantajele uleiului sintetic Liqui Moly

In primul rand, este demn de remarcat faptul ca produsul indeplineste toate cerintele internationale care trebuie indeplinite in orice caz dat. Principalele beneficii includ:

 

• Pornire instantanee la inghet;

• Nivel imbunatatit de curatare a motorului;

• Rezistenta de prima clasa la suprasarcina termica;

• Nivel decent de protectie a motorului pe tot parcursul anului;

• Proprietati anti-frecare ideale;

• Baza, formata din 100% sintetic;

• Rezistent la oxidare.

 

Absolut fiecare sofer stie ca cel mai bun mijloc pentru miscare este produsul care consta in intregime din materiale sintetice. Dar nu toti furnizorii permit continutul complet. Anume germanul Liqui Moly se distinge prin continutul suta la suta din materialul specificat, ceea ce determina popularitatea si dragostea multor,,schumacher-i''. Cumparand marca prezentata, puteti fi siguri de calitatea sa. Si daca faceti o achizitie in magazinul Autoshina din Chisinau, atunci achizitionati si marfa la un pret placut si primiti livrare in toata Moldova.

 

Descrierea Liqui Moli

Uleiul de motor german mentionat mai sus este destinat motoarelor modernizate, unde puteti observa conditii speciale in ceea ce priveste parametrii si caracteristicile producatorilor auto. Dar nu se poate spune ca proprietarii de modele invechite nu vor putea deloc sa aprecieze sinteticele Liqui Moly. Acestea sunt impartite in doua tipuri: primul - fara contraindicatii de mediu, al doilea - exista compatibilitate cu elementele de gaze de esapament si filtrele de particule. Inginerii au incercat sa creeze cel mai larg catalog, astfel incat oricine sa poata alege produse pentru masina lor, indiferent de marca si anul de fabricatie. Dupa cum sa mentionat mai devreme, germanul Liquid Moli este o alegere constienta a soferilor care sunt gata sa-si incredinteze „prietenul de fier” specialistilor in domeniu. Cu el, veti aprecia pe buna dreptate ce este respectarea tuturor regulilor.

 

O varietate interesanta trebuie evidentiata din catalog, care poate fi cumparata cu usurinta in Chisinau in magazinul nostru specializat:

• Tec special. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate in perioada de garantie. Include cele mai recente grupari internationale API/ ACEA/ ILSAC;

• Produse auto pentru Ford. Producatorii au lansat doua tipuri: primul - pentru cele mai noi motoare EcoBoost si autoturisme din generatiile trecute; al doilea - pentru vehiculele comerciale cu motoare diesel si pe benzina;

• Special Tec LL. Acest ulei de lichimoli sintetic a fost formulat pentru masinile coreene si europene. Este important sa retineti ca lubrifiantul este potrivit pentru masinile pana in 2010, care nu sunt echipate cu filtre speciale. In plus, linia mentionata mai sus este furnizata de Mercedes, BMW si Volkswagen;

• Liqui moly Special Tec V este proiectat pentru intervale lungi de schimbare. Cel mai des folosit de Volvo, Land Rover si Jaguar;

 

Pe langa tipurile enumerate, germanii ofera multe alte uleiuri, nu trebuie decat sa va scufundati in catalog si sa incepeti sa studiati toate caracteristicile. Trebuie remarcat faptul ca sinteticele moderne optimizeaza perfect consumul de combustibil, ofera protectie de prima clasa si se lauda cu o lista destul de larga de avantaje. Toate acestea au fost realizate datorita tehnologiilor inovatoare si a elementelor chimice de inalta calitate.

Daca doriti sa cumparati cel mai original si de incredere ulei de motor de la Liquid Moth din Chisinau, atunci nu ezitati sa contactati Autoshina.md. Anume la noi, veti afla, ce este acela pretul scazut, conditiile placute, garantia completa si livrarea profesionala. Liqui moly este alegerea expertilor adevarati!

Ulei sintetic Liqui Moly preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 5L 1600 MDL
Liqui Moly Molygen New Generation 5W-40 5L 1220 MDL
Liqui Moly Molygen New Generation 10W-40 5L 1005 MDL
Liqui Moly Top Tec 4300 5W-30 5L 1500 MDL
Liqui Moly Molygen New Generation 5W-30 5L 1100 MDL