Masurarea compresiei la motoare

O procedura atat de importanta precum masurarea compresiei va permite sa verificati cat de uzata este unitatea.

Producatorul auto furnizeaza date de referinta pentru noul motor, indicand raportul de compresie in bare. Fisa tehnica indica valoarea ideala si valoarea minima in acest scop.

Ce afecteaza compresia din motor, a carei masurare trebuie incredintata specialistilor? Iata doar cativa factori:

Motor rece masurarea compresiei pe un motor diesel este deosebit de important in acest caz. Amestecul combustibil-aer se aprinde datorita temperaturii aerului puternic comprimat masurarea compresiei motorului cu ardere interna este necesara intr-o masura mai mica.

In mod natural, masurarea compresiei in motor nu poate fi efectuata independent de proprietarul masinii datorita complexitatii si specificului operatiunii. Prin urmare, aveti incredere in profesionisti. Suntem in service auto Autoshina.md masuram compresia corect si la un pret corect.

Dinamica automobilelor dupa masurarea compresiei masinii, se dovedeste ca viteza motorului scade semnificativ, consumul de combustibil creste, iar nivelul uleiului din carter scade mai repede. Pentru informatiile dvs., atunci cand lubrifiantul se scurge prin inelul racletei, uleiul se arde, care este insotit de fum albastru din conducta de esapament.

In unele cazuri, o scadere a compresiei determina o crestere a presiunii gazului in carter. Datorita acestui fapt, mai multi vapori de ulei intra in motor, ceea ce duce la cresterea toxicitatii gazelor de esapament, precum si la contaminarea camerei de ardere.

Oferim service profesionist si reparatii motoare la preturi accesibile. Puteti afla pretul de masurare compresiei sunand +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Masurarea compresiei la motoare

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Cum se măsoară compresia motorului❓

Măsurarea compresiei se realizează cu un instrument special - un manometru. De fapt, acesta este un tip de manometru, care este proiectat pentru presiune înaltă. Există două metode de măsurare a compresiei - uscată și umedă.

Când este necesar un test de compresie❓

Uzura pieselor grupului de piston, arderea și deformarea supapei, creșterea cantității de depuneri de carbon în camera de ardere și alte defecțiuni duc la o modificare a presiunii maxime în cilindrul motorului. Testarea compresiei face posibilă identificarea acestor probleme fără diagnosticare costisitoare și o analiză completă a unității.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă privind repararea sistemului de frânare, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.