Indreptarea si Reconditionarea jantelor

Pe jantele masinii adesea apar crestaturi din cauza unor actiuni mecanice puternice. In acest caz, nu va grabiti sa schimbati jantele. Situatia poate fi usor corectata prin utilizarea serviciului de indreptare a jantei. Aceasta implica efectuarea unor lucrari speciale in conformitate cu cerintele de reglementare si tehnice care exista pentru acest tip de lucrari.

Indreptarea jantei masinii va fi necesara mai devreme sau mai tarziu tuturor soferilor. Niciun proprietar de masina nu are o asigurare totala contra daunelor anvelopelor. Si daca continuati sa utilizati elementele defecte, acest lucru va duce la probleme tangibile. Acestea includ:

  • Nivel de uzura crescuta a anvelopelor, deoarece frecarea si presiunea crescanda sunt distribuite inegal in timpul conducerii.
  • Dezechilibrarea rotilor, ceea ce afecteaza manevrabilitatea vehiculului si reduce nivelul de siguranta in timpul circulatiei.
  • Uzura accelerata a benzii de rulare datorita modificarilor formei jantei.

Reconditionarea jantelor in autoservice

Doriti sa scapati de aceasta problema si sa continuati sa conduceti vehiculul ca de obicei? Atunci, indreptarea jantelor in Chisinau la Autoshina.md este solutia. Folosim echipamente speciale concepute pentru lucrarile respective. Drept urmare, calitatea jantei indreptate va va surprinde placut. Experienta extinsa si cunostintele extinse ale angajatilor nostri le permit sa corecteze toate defectele. Aici oferim serviciul de indreptare a jantei la un pret foarte rezonabil de asemenea, este posibil sa indreptare jante aliaj in Moldova.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Reconditionarea jantelor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Indreptarea jantelor 1Indreptarea jantelor 2Indreptarea jantelor 4Indreptarea jantelor 5Indreptarea jantelor 6

Reconditionarea jantelor

Cand ar putea fi necesara reconditionarea jantelor langa casa sau biroul dvs.? Toate jantele rotilor se deterioreaza periodic in timpul conducerii. Vorbim despre „leziuni” cosmetice (cioburi, zgarieturi, fisuri) sau deformari estetice care strica aspectul produsului. Forma jantei poate fi, de asemenea, deformata, poate aparea un semn de impact radial sau lateral. Toate acestea contribuie la o scadere a sigurantei conducerii si la o crestere a uzurii cauciucului.

Autoshina.md ofera tuturor serviciul de reconditionare a jantelor forjate, turnate si stantate la Chisinau. Acest proces se realizeaza folosind echipamente speciale. In efectuarea lucrarilor, mesterii nostri controleaza temperatura de incalzire, ceea ce nu permite perturbarea structurii piesei auto respective. Astfel, structura cristalina solida a metalului ramane practic neschimbata. Janta nu se va „extinde prea mult” la punctul de incalzire.In viitor, gratie reconditionari jante, probabilitatea deformarii ca este redusa semnificativ.

 

Fara indoiala, rularea jantelor este un serviciu foarte solicitat de corectare in centrele de anvelope. Este recomandat de utilizat in caz de deformare a geometriei produselor respective. Daca aceasta operatie nu se face la timp, dificultatile in timpul calatoriei vor deveni aproape inevitabile.

Jantele masinii sunt durabile si rezistente la deformare. Dar, in situatii extreme, acestea se deformeaza adesea. Unii oameni considera in mod eronat ca indreptarea jantelor din aliaj nu este utila, deoarece se presupune ca acestea nu pot fi restaurate. De fapt, janta indoita poate fi si trebuie salvata este nevoie doar de un pic de efort.

Rularea jantei este necesara in cazul urmatoarelor probleme:

  • vehiculul a cazut intr-o gaura sau este blocat intr-o groapa pe sosea;
  • janta sa deformat ca urmare a traversarii pe sinele de tramvai;
  • vehiculul a avut un accident.

Specialistii Autoshina.md sunt angajati in indreptarea jantelor din aliaj si din metal. Costul serviciului va atrage cu siguranta atentia clientilor moldoveni. Contactati-ne – suntem specialisti in domeniul nostru!

Repararea jantei

Mai devreme sau mai tarziu, jantele ies din functiune. Acest lucru se intampla cu orice masina, indiferent de marca si model. Aceasta inseamna ca nu veti rezolva problema fara reparatia jantei - in Chisinau cel mai bine este sa faceti acest lucru la Autoshina.md.

Defectiunile apar dupa un accident sau din cauza conducerii pe suprafete de drum de calitate slaba. Pentru a prelungi durata de viata a rotilor, comandati repararea jantelor de titan si a altor tipuri de jante la service auto.

O reparatie de incredere a acestor articole necesita intotdeauna o abordare individuala. Angajatii nostri utilizeaza diferite tehnologii pentru indreptat jante auto, indiferent de tipul de daune.

Repararea jantelor turnate in Moldova se efectueaza folosind cele mai moderne echipamente. Aceasta este cheia sigurantei si calitatii. Noi oferim si alte servicii:

Instalarea sistemelor de consum, Eliminare Scurgerea conditionerului, Sudarea jantelor, Echilibrare anvelope, Alimentarea cu combustibil

Cât costă reparația discului❓

Costul reparației discului va fi calculat individual. Prețul lucrării depinde de gradul de deteriorare a piesei, precum și de complexitatea reparației.

Ce roți reparam❓

Ne ocupăm de repararea și restaurarea oricărui tip de discuri auto: jante din aliaj, titan, aluminiu etc.

Ce alte produse oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o selecție extinsă de produse și iată doar câteva dintre ele:

De ce este necesară îndreptarea discului❓

Îndreptarea este necesară pentru discul de mașină stricat. Înainte de procedura de îndreptare a discului, merită să ne amintim că nu ar trebui să supuneți jantele de aliaj deformate la tratamente termice, în special la încălzire. În timpul procesului de încălzire, structura metalului și, prin urmare, întregul disc, se modifică semnificativ.