Diagnosticarea sistemului de evacuare

Sistemul de evacuare din masini indeplineste multe functii importante. Sarcinile sale includ, printre altele, optimizarea functionarii motorului, reducerea cantitatii de gaze de esapament nocive si reducerea nivelului de zgomot. Intregul sistem este format din mai multe elemente care necesita o inspectie regulata. Eliminarea defectelor minore dupa verificarea etanseitatii sistemului de evacuare va permite sa evitati reparatiile costisitoare.

Pentru ca intregul sistem sa functioneze eficient si eficient, acesta trebuie sigilat. Diverse resturi se pot acumula in galeria de evacuare, conducta de evacuare, senzorul lambda, convertorul catalitic sau toba de esapament. Din pacate, nu este usor sa o gasiti, deci ar trebui sa utilizati serviciile unor mecanici experimentati echipati cu echipamente adecvate pentru diagnosticarea catalizatorului.

O garnitura uzata sau coroziunea poate provoca scurgeri ale componentelor individuale. Merita sa ne amintim ca sistemul functioneaza in conditii extreme si este supus influentei distructive a factorilor externi. La diagnosticarea sistemului de evacuare, merita acordata atentie nivelului de toxicitate al gazelor de esapament.

Starea tehnica a unitatii de antrenare poate fi determinata de compozitia si concentratia gazelor de esapament. Analiza se realizeaza cu ajutorul unei sonde introduse in conducta de esapament. Testul se efectueaza atunci cand motorul este incalzit, la ralanti si cand turatia motorului creste si scade. Rezultatele sale ne permit sa determinam eficienta catalizatorului si a sondei lambda. Pentru a imbunatati confortul de conducere, este important sa se obtina calitatea normala a imbinarilor elastice atunci cand se verifica catalizatorii si se diagnosticheaza toba de esapament.

Pentru a comanda acest serviciu, va rugam sa contactati in service auto Autoshina.md. vom putea diagnostica sistemul de evacuare la cel mai inalt nivel!

Serviciile noastre populare: Schimbarea uleiului la cutia de viteza automata, Reparatii generale la motor, Reparatii senzori auto, Diagnosticare ABS.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea sistemului de evacuare

Când este necesară diagnosticarea sistemului de evacuare❓

Diagnosticarea sistemului de evacuare a mașinii este necesară dacă în cabină a apărut un miros ascuțit de gaze de eșapament, sunetul eșapamentului s-a schimbat, podeaua este fierbinte în cabină, toba de eșapament lovește cadrul sau partea inferioară a mașinii.

Care sunt motivele defecțiunii❓

Dacă sistemul de evacuare este defect, cauzele pot fi astfel de defecțiuni:

  • Deteriorarea ondulației
  • Arderea, coroziunea suprafeței sau deteriorarea mecanică a tobei de eșapament
  • Încălcarea conexiunilor componentelor sistemului
  • Deteriorarea senzorului de oxigen
  • Galerie de evacuare și rezonator deteriorate.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: