Diagnosticarea suportului de directie

Sina transmite miscarea mecanismului de directie, care este creat prin rotirea volanului pe articulatia de directie. Astfel, scopul sau principal este de a controla corect rotile din fata ale vehiculului. Diagnosticarea suportului de directie nu trebuie amanata niciodata la nesfarsit, deoarece esecul acestei unitati in timpul conducerii este plin de probleme grave sau chiar consecinte tragice. Printre altele, reactia datorata uzurii sinei de tractiune impiedica trecerea normala a testelor planului tehnic.

De obicei, problemele evidente din acest nod se simt. Veti simti mai multa reactie atunci cand conduceti. Si exista, de asemenea, un zgomot puternic de sub capota "calului de fier". Poate ca ultimul si cel mai periculos simptom al unei defectiuni a tijei de directie, atunci cand verificarea devine o nevoie radicala urgenta, este incetinirea reactiei vehiculului la miscarile netede ale volanului. Uneori, masina nu mai raspunde la directie.

Necesitatea de a verifica suportul de directie este influentata de diverse caracteristici. De exemplu, marca si modelul masinii, stilul de conducere sau tipul de suprafata a drumului pe care conduceti. De aceea este important sa efectuati un diagnostic precis al suportului de directie la un pret normal. Acest lucru va fi realizat de specialisti Autoshina.md in orice moment convenabil pentru tine! Pentru a fi absolut sigur de starea tehnica a tijei de directie, sunati-ne si faceti o programare.

Diagnosticarea suportului de directie in Chisinau