Diagnosticarea suportului de directie

Sina transmite miscarea mecanismului de directie, care este creat prin rotirea volanului pe articulatia de directie. Astfel, scopul sau principal este de a controla corect rotile din fata ale vehiculului. Diagnosticarea suportului de directie nu trebuie amanata niciodata la nesfarsit, deoarece esecul acestei unitati in timpul conducerii este plin de probleme grave sau chiar consecinte tragice. Printre altele, reactia datorata uzurii sinei de tractiune impiedica trecerea normala a testelor planului tehnic.

De obicei, problemele evidente din acest nod se simt. Veti simti mai multa reactie atunci cand conduceti. Si exista, de asemenea, un zgomot puternic de sub capota "calului de fier". Poate ca ultimul si cel mai periculos simptom al unei defectiuni a tijei de directie, atunci cand verificarea devine o nevoie radicala urgenta, este incetinirea reactiei vehiculului la miscarile netede ale volanului. Uneori, masina nu mai raspunde la directie.

Necesitatea de a verifica suportul de directie este influentata de diverse caracteristici. De exemplu, marca si modelul masinii, stilul de conducere sau tipul de suprafata a drumului pe care conduceti. De aceea este important sa efectuati un diagnostic precis al suportului de directie la un pret normal. Acest lucru va fi realizat de specialisti in service auto Autoshina.md in orice moment convenabil pentru tine! Pentru a fi absolut sigur de starea tehnica a tijei de directie, sunati-ne si faceti o programare.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea suportului de directie in Chisinau

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea sistemul de directiei, Diagnosticarea generatorului, Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere, Reglarea supapelor.

Ce se întâmplă dacă cremaliera de direcție nu este reparată❓

Să presupunem că ai aflat că cremaliera de direcție este spartă. Dar cu reparația a decis să nu se grăbească. Ce este periculoasă această situație și la ce poate duce:

  • Când, în același timp, aveți o cremalieră de direcție cu servodirecție, pompa servodirecției se poate defecta. Dacă ar fi abordat într-un stadiu incipient și luate măsuri, ar fi posibil să plecațireparatii minore.
  • Poate fi necesară înlocuirea elementelor sistemului, cum ar fi rezervorul servodirecției și sistemul de furtun.
  • Dacă reparațiile nu sunt făcute în timp util, atunci mecanismul va trebui schimbat complet.Va trebui să înlocuiți cremaliera de direcție cu una restaurată sau nouă, care este mult mai scumpă.

Cum se verifică funcționalitatea cremalierei de direcție❓

Cele mai multe dintre simptomele defecțiunii cremalierei de direcție coincid cu simptomele de uzură ale altor componente de direcție și suspensie. Identificați în mod fiabil sursaproblemele pot apărea numai după demontarea și dezasamblarea ansamblului. Cu toate acestea, pentru început, este logic să efectuați o verificare preliminară a cremalierei de direcție pe mașină și să vă asigurați că se află în ea. Există două moduri de a face acest lucru: verificați dacă cremaliera de direcție bate și evaluați jocul său.

Ce fac alte servicii Autoshina❓

Oferim o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: