Curatarea sistemului de racire

Curatarea radiatorului auto nu este prea dificila, dar necesita o atentie deosebita. Sarcina principala a radiatorului este de a reduce temperatura circuitului lichidului de racire a motorului. Acesta, acest lichid, consta dintr-un amestec de apa demineralizata si un agent anticoroziv. Raportul dintre aceste doua substante este de obicei de 50-50%. In timp, lichidul pierde treptat atat proprietatile de protectie antigel, cat si cele anticorozive. Aceasta inseamna ca este timpul sa spalati radiatorul auto.

Curatarea radiatorului in serviciul auto

Pentru a evita deteriorarea circuitului de racire si a motorului in sine, se recomanda sa efectuati in mod regulat (cel putin o data la 2-3 ani) intretinerea simpla externa si interna a radiatorului. In aceasta perioada de timp, lichidul poate fi contaminat cu oxizi si alte substante straine care pot intra in el, desi intr-o masura minima, de la motor. Daca observati ceva suspect sub capota, de exemplu, petele de apa sau daca temperatura apei tinde sa creasca peste valorile normale in timpul conducerii; este necesara o curatare imediata a radiatorului auto.

Nu este posibila efectuarea acestei proceduri pe cont propriu. Pentru a curata radiatorul auto si a obtine un rezultat pozitiv, utilizati serviciile autoshina.md. numai maestrii adevarati lucreaza cu noi. Curatarea radiatorului auto va fi efectuata prompt si la cel mai bun pret.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Чистка радиатора в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Curatarea sistemului de racire 1Curatarea sistemului de racire 2Curatarea sistemului de racire 4Curatarea sistemului de racire 5Curatarea sistemului de racire 6

Cum să curățați și să spălați caloriferul❓

Procesul de procesare a radiatorului implică mai multe rețele locale:

  • Spălarea exteriorului piesei
  • Curățare interioară
  • Înlocuirea lichidului de răcire

Cât de des ar trebui să curățați❓

Se recomandă spălarea profilactică la fiecare 1-2 ani sau la fiecare 30-50 mii km.

De ce ar trebui să comandați acest serviciu❓

Avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Ce alte servicii imi puteti oferi❓

Compania noastră oferă o gamă largă și variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: