Diagnosticarea barei stabilizatoare

Bara stabilizatoare este o componenta foarte simpla, dar importanta a "prietenului tau cu patru roti". Este extrem de necesar ca conducerea sa fie confortabila, iar soferul si pasagerii sa se simta complet in siguranta. Aceasta inseamna ca cel putin o verificare periodica a barei Stabilizatoare nu va face rau.

Aceste elemente sunt incluse in kit-ul fiecarui vehicul nou in mod implicit. Cu toate acestea, intr-o anumita etapa, cand kilometrajul masinii poate fi deja considerat destul de solid, se dovedeste ca aceasta piesa de schimb este deja uzata. Dar, inainte de ao schimba, utilizati in continuare diagnosticul de serviciu al barei Stabilizatoare.

Scopul principal al rack-ului este de a crea o conexiune intre bara stabilizatoare si bratul suspensiei. Datorita suportului, soferii evita rularea pe viraje ascutite si balansarea masinii dintr-o parte in alta. Cu toate acestea, atitudinea neglijenta a automobilistilor individuali fata de conducere contribuie la defalcarea acesteia. Desigur, serviciul etern al acestui detaliu nu este in discutie. Ca urmare a derapajului, incarcaturile grele sunt inevitabile, ceea ce duce la oboseala acestui element.

Bara stabilizatoare trebuie verificata, care este oferita de angajati in service auto Autoshina.md profitati de aceasta oportunitate unica!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea barei stabilizatoare in Chisinau

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea motorului, Inlocuirea pompei de servodirectie, Indreptarea caroseriei auto, Alimentarea sistemului de aer conditionat auto.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea barei stabilizatoare 1Diagnosticarea barei stabilizatoare 2Diagnosticarea barei stabilizatoare 4Diagnosticarea barei stabilizatoare 5Diagnosticarea barei stabilizatoare 6

Care sunt procedurile de înlocuire a barelor stabilizatoare față❓

Procedura constă în demontarea piuliței, demontarea cupei, îndepărtarea suportului etrierului, slăbirea piulițelor de fixare, montarea unei noi biele stabilizatoare, remontarea în ordine inversă.

Care sunt principalele defecțiuni posibile ale barelor stabilizatoare❓

Cele mai importante sunt considerate a fi instabilitatea și ruliul mașinii, ocolirea mașinii cu volanul coborât, mașina se balansează la cea mai mică rotație a volanului.

Cum pot contacta compania ta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre Auto service este necesară înregistrarea în prealabil, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru