Diagnosticarea barei stabilizatoare

Bara stabilizatoare este o componenta foarte simpla, dar importanta a "prietenului tau cu patru roti". Este extrem de necesar ca conducerea sa fie confortabila, iar soferul si pasagerii sa se simta complet in siguranta. Aceasta inseamna ca cel putin o verificare periodica a barei Stabilizatoare nu va face rau.

Aceste elemente sunt incluse in kit-ul fiecarui vehicul nou in mod implicit. Cu toate acestea, intr-o anumita etapa, cand kilometrajul masinii poate fi deja considerat destul de solid, se dovedeste ca aceasta piesa de schimb este deja uzata. Dar, inainte de ao schimba, utilizati in continuare diagnosticul de serviciu al barei Stabilizatoare.

Scopul principal al rack-ului este de a crea o conexiune intre bara stabilizatoare si bratul suspensiei. Datorita suportului, soferii evita rularea pe viraje ascutite si balansarea masinii dintr-o parte in alta. Cu toate acestea, atitudinea neglijenta a automobilistilor individuali fata de conducere contribuie la defalcarea acesteia. Desigur, serviciul etern al acestui detaliu nu este in discutie. Ca urmare a derapajului, incarcaturile grele sunt inevitabile, ceea ce duce la oboseala acestui element.

Bara stabilizatoare trebuie verificata, care este oferita de angajati Autoshina.md profitati de aceasta oportunitate unica!

Diagnosticarea barei stabilizatoare in Chisinau