Indreptarea caroseriei auto

Fiecare cumparator al unui vehicul acorda in primul rand atentie corpului. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca este necesar sa il inlocuiti, va trebui sa cheltuiti o suma impresionanta de bani. Pentru a mentine o parte atat de importanta a masinii intr-o stare normala, poate fi necesara indreptarea corpului. In orice caz, ar fi necesar sa aratati periodic vehiculul dvs. angajatilor centrului de service Autoshina.md.suntem intotdeauna gata sa facem un diagnostic si sa identificam posibilele defecte.

Indreptarea caroseriei include:

  • sudare;
  • eliminarea distorsiunilor si indoirilor;
  • pregatirea vehiculului pentru vopsire;
  • pictura si lustruirea masinii;
  • repararea barei de protectie.

Profesionistii nostri vor prelua cu placere chiar si cea mai dificila munca. Datorita indreptarii corpului in Chisinau, este posibila indepartarea zgarieturilor, indepartarea defectelor mici si a danturilor si chiar eliminarea defectelor mai semnificative

In general, indreptarea masinii implica o cantitate semnificativa de lucrari de diagnosticare, asamblare si dezasamblare si reparatii. Acest lucru este posibil numai pentru acele statii de service auto care dispun de echipamentele si instrumentele necesare. Aceasta este singura modalitate de a efectua operatia cat mai eficient posibil.

Astazi, indreptarea corpului fara vopsire nu se poate face fara utilizarea tehnologiilor inalte. In nici un caz nu puteti avea incredere in acest caz persoanelor autodidacte. Este mai bine sa comandati indreptarea masinilor de la noi.

Indreptarea caroseriei in Chisinau