Indreptarea caroseriei auto

Fiecare cumpărător al unui vehicul acordă în primul rând atenție caroseriei. Acest lucru se datorează faptului că, dacă trebuie să-l înlocuiți, va trebui să cheltuiți o sumă impresionantă de bani. Pentru a menține o parte atât de importantă a mașinii în stare bună, poate fi necesară îndreptarea caroseriei. În termeni simpli, îndreptarea unei mașini este procesul de corectare a deformărilor metalului caroseriei, implică un set de lucrări de corectare a loviturilor și umflăturii corpului. În orice caz, trebuie să arătați periodic vehiculul dumneavoastră angajaților centrului de service Autoshina.md. Suntem întotdeauna gata să diagnosticăm și să identificăm posibilele defecte.

Indreptati caroseriei auto include:

  • sudare;
  • eliminarea distorsiunilor si indoirilor;
  • pregatirea vehiculului pentru vopsire;
  • vopsirea caroseriei auto;
  • repararea barei de protectie.

Profesionistii nostri vor prelua cu placere chiar si cea mai dificila munca. Datorita indreptarii corpului in Chisinau, este posibila indepartarea zgarieturilor, indepartarea defectelor mici si a danturilor si chiar eliminarea defectelor mai semnificative

In general, indreptarea masinii implica o cantitate semnificativa de lucrari de diagnosticare, asamblare si dezasamblare si reparatii. Acest lucru este posibil numai pentru acele statii de service auto care dispun de echipamentele si instrumentele necesare. Aceasta este singura modalitate de a efectua operatia cat mai eficient posibil.

Astazi, este imposibil sa faci indreptare fara vopsirea caroseriei auto nu se poate face fara utilizarea tehnologiilor inalte. In nici un caz nu puteti avea incredere in acest caz persoanelor autodidacte. Este mai bine sa comandati indreptarea masinilor de la noi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Indreptarea caroseriei 1Indreptarea caroseriei 2Indreptarea caroseriei 4Indreptarea caroseriei 5Indreptarea caroseriei 6

Ce este îndreptarea❓

În termeni simpli, îndreptarea este procesul de corectare a deformărilor metalului caroseriei unei mașini. Implică un complex de lucrări de editare a loviturilor și umflarea corpului.

Care sunt tipurile de lucrări de îndreptare❓

  • Local - presupune eliminarea pagubelor minore.
  • Capital - un proces complex care necesită eforturile celor mai buni specialiști.

Vor fi semne de deteriorare după reparație❓

Experții noștri vor restabili complet geometria corpului, golurile dintre părți, precum și eliminarea daunelor interne. După reparații în service-ul nostru auto, caroseria mașinii dumneavoastră va fi în stare perfectă.

Faci sudare de caroserie❓

Angajăm profesioniști cu experiență care pot efectua lucrări de orice complexitate cu garanția rezultatelor. Unul dintre cele mai solicitate servicii ale service-ului nostru auto este Tratarea anticoroziva a fundului masinii