Curatarea sistemului de alimentare cu combustibil

Sistemul de combustibil poate deveni contaminat in timp ca urmare a utilizarii combustibilului de calitate scazuta si a coroziunii peretilor interiori ai rezervorului, precum si a patrunderii coroziunii in combustibil. Depozitele acumulate in acesta pot provoca defectarea pompei, infundarea filtrului si deteriorarea injectoarelor de combustibil. Se pare ca spalarea sistemului de combustibil diesel sau curatarea sistemului de combustibil pe benzina va trebui comandata intr-o zi.

In cazul realimentarii cu combustibil incorect sau de calitate scazuta, precum si daca se detecteaza o contaminare semnificativa a sistemului de combustibil, este necesara curatarea acestuia. Aceasta procedura implica deconectarea furtunurilor si spalarea acestora si a rezervorului cu combustibil adecvat sau cu un agent special de curatare. Acelasi lucru se intampla si cu injectoarele si rampa de distributie.

De asemenea, este posibil sa utilizati un dispozitiv pentru spalarea sistemului de combustibil al unui motor diesel, ceea ce faciliteaza munca si automatizeaza multe procese. Un astfel de dispozitiv este conectat la instalatia de combustibil. Masina umple sistemul de combustibil cu o spalare speciala si apoi circula prin sistem. Apoi clatirea este pompata. Ramane doar sa turnati combustibil in sistem, sa scoateti aerul daca este necesar si sa porniti unitatea.

  • Deteriorarea componentelor sistemului de combustibil poate duce la costuri ridicate de reparatie.
  • Dupa alimentarea cu combustibil gresit, contactati imediat atelierul pentru a curata sistemul.
  • Realimentarea sistematica a aditivilor speciali dovediti de combustibil ajuta la mentinerea sistemului de combustibil in stare buna.

In timpul functionarii masinii, este necesar sa aveti grija de sistemul de combustibil prin aplicarea aditivilor de combustibil corespunzatori acestui tip de motor, umplut in rezervor in timpul realimentarii. Acesti aditivi ajuta la inlocuirea apei agresive din sistemul de combustibil. Spalarea sistemului de combustibil diesel la cel mai bun pret se efectueaza in companie Autoshina.md.