Curatarea sistemului de alimentare cu combustibil

Sistemul de combustibil poate deveni contaminat in timp ca urmare a utilizarii combustibilului de calitate scazuta si a coroziunii peretilor interiori ai rezervorului, precum si a patrunderii coroziunii in combustibil. Depozitele acumulate in acesta pot provoca defectarea pompei, infundarea filtrului si deteriorarea injectoarelor de combustibil. Se pare ca spalarea sistemului de combustibil diesel sau curatarea sistemului de combustibil pe benzina va trebui comandata intr-o zi.

In cazul realimentarii cu combustibil incorect sau de calitate scazuta, precum si daca se detecteaza o contaminare semnificativa a sistemului de combustibil, este necesara curatarea acestuia. Aceasta procedura implica deconectarea furtunurilor si spalarea acestora si a rezervorului cu combustibil adecvat sau cu un agent special de curatare. Acelasi lucru se intampla si cu injectoarele si rampa de distributie.

De asemenea, este posibil sa utilizati un dispozitiv pentru spalarea sistemului de combustibil al unui motor diesel, ceea ce faciliteaza munca si automatizeaza multe procese. Un astfel de dispozitiv este conectat la instalatia de combustibil. Masina umple sistemul de combustibil cu o spalare speciala si apoi circula prin sistem. Apoi clatirea este pompata. Ramane doar sa turnati combustibil in sistem, sa scoateti aerul daca este necesar si sa porniti unitatea.

  • Deteriorarea componentelor sistemului de combustibil poate duce la costuri ridicate de reparatie.
  • Dupa alimentarea cu combustibil gresit, contactati imediat atelierul pentru a curata sistemul.
  • Realimentarea sistematica a aditivilor speciali dovediti de combustibil ajuta la mentinerea sistemului de combustibil in stare buna.

In timpul functionarii masinii, este necesar sa aveti grija de sistemul de combustibil prin aplicarea aditivilor de combustibil corespunzatori acestui tip de motor, umplut in rezervor in timpul realimentarii. Acesti aditivi ajuta la inlocuirea apei agresive din sistemul de combustibil. Spalarea sistemului de combustibil diesel la cel mai bun pret se efectueaza in companie Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Промывка топливной системы

De unde știi când este timpul să spălați sistemul de combustibil❓

Înțelegerea faptului că o mașină are nevoie de spălarea sistemului de combustibil al unui motor pe benzină nu este dificilă pentru câteva dintre următoarele „simptome”:

  • motorul a început să pornească vizibil mai rău și și-a pierdut clar agilitatea inițială
  • în timpul accelerației se notează așa-numitele declinuri
  • mașina începe să se „suece” când apăsați brusc pedala de accelerație
  • consumul de combustibil a crescut semnificativ
  • la încălzire, motorul „febră”, ca să spunem așa, care se observă mai ales în sezonul rece

Cât de des este necesar să diagnosticați și să spălați sistemul de combustibil❓

Se recomandă spălarea sistemului de combustibil la fiecare 50 de mii de km. În cazul unor probleme în funcționarea motorului, de exemplu, o defecțiune la apăsarea pedalei de accelerație, motorul pornește de 3 sau 5 ori. Problema trebuie diagnosticată și identificată. Calitate slabă a combustibilului, există un motiv pentru probleme cu sistemul de combustibil.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Cui pot contacta pentru a spăla sistemul de combustibil❓

Ne puteti contacta la service auto. Ne facem munca de foarte buna calitate si la preturi accesibile.