Repararea carburatorului

Regenerarea consta, in primul rand, in eliminarea decalajului de acceleratie (prin alimentarea unei noi acceleratii sau prin utilizarea unei bucse). Fiecare carburator este curatat intr-un produs de curatare cu ultrasunete.

Multi ani de munca in industrie si experienta acumulata in acest timp ne permit sa va oferim cele mai fiabile si cuprinzatoare servicii in domeniul reparatiei carburatorului si reglarii motorului.

Carburatorul este reglat datorita prezentei instrumentelor speciale. Echipamente de diagnosticare de inalta clasa, personal calificat, abordare individuala a fiecarui client-toate acestea sunt prezente in Autoshina.md! putem repara orice unitate sau ansamblu.

oferim o oferta exhaustiva si timpul de reparatie asteptat al carburatorului la un pret excelent. Vom discuta cu dvs. toate solutiile posibile ale problemei si va vom lasa solutia finala. Comandati o reglaj si reparatie a carburatorului in Chisinau-merita!

La modelele vechi de motoare pe benzina, exista un sistem de reglaj carburator. Opera ei are cateva trasaturi caracteristice. Avand in vedere complexitatea infiintarii acestui nod, repararea carburatorului ar trebui sa fie efectuata de comandantii serviciului auto, care se specializeaza in astfel de sisteme de combustibil.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru ce este un carburator❓

Un carburator este necesar pentru a forma un amestec aer-combustibil.Dacă sistemul de alimentare cu combustibil este echipat cu un carburator (și în modelele moderne, un injector), un amestec de combustibil-aer fin dispersat intră în cilindrii motorului, care este ușor aprins de un scânteie.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Unde se poate repara un carburator❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: