Repararea carburatorului

La modelele vechi de motoare pe benzina, exista un sistem de alimentare cu carburator. Opera ei are cateva trasaturi caracteristice. Avand in vedere complexitatea infiintarii acestui nod, repararea carburatorului ar trebui sa fie efectuata de comandantii serviciului auto, care se specializeaza in astfel de sisteme de combustibil.

Regenerarea consta, in primul rand, in eliminarea decalajului de acceleratie (prin alimentarea unei noi acceleratii sau prin utilizarea unei bucse). Fiecare carburator este curatat intr-un produs de curatare cu ultrasunete.

Multi ani de munca in industrie si experienta acumulata in acest timp ne permit sa va oferim cele mai fiabile si cuprinzatoare servicii in domeniul reparatiei carburatorului si reglarii motorului.

Carburatorul este reglat datorita prezentei instrumentelor speciale. Echipamente de diagnosticare de inalta clasa, personal calificat, abordare individuala a fiecarui client-toate acestea sunt prezente in Autoshina.md! putem repara orice unitate sau ansamblu.

oferim o oferta exhaustiva si timpul de reparatie asteptat al carburatorului la un pret excelent. Vom discuta cu dvs. toate solutiile posibile ale problemei si va vom lasa solutia finala. Comandati o reparatie a carburatorului in Chisinau-merita!

Repararea carburatorului in Chisinau