Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil

Probabil, toti soferii au auzit ca expresia "diagnosticarea sistemului de combustibil" inseamna actiuni care sunt concepute pentru a identifica problemele si pentru a gasi motivele care au dus la functionarea defectuoasa a acestui nod.

Problemele incep adesea din cauza faptului ca se utilizeaza combustibil slab. Elementele principale ale sistemului functioneaza pentru o lunga perioada de timp, acestea sunt rareori schimbate. Pompa de combustibil este considerata, probabil, elementul cel mai vulnerabil. De asemenea, este necesar sa se diagnosticheze injectoarele motorului. In ceea ce priveste componentele electronice, acestea se rup destul de rar.

Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil este potrivita pentru masinile cu control electronic al injectiei. Datele obtinute depind de anul in care a fost produs vehiculul. Daca totul este grav si exista o problema in sistem, atunci lumina Check Engine se aprinde. In alte cazuri, codurile de eroare sunt determinate datorita functionarii computerului.

Semne ca exista ceva in neregula cu sistemul de combustibil:

  • motorul este instabil si porneste cu dificultate.
  • motorul nu poate atinge puterea maxima.
  • pompa de combustibil nu mai functioneaza.
  • sistemul prezinta o presiune redusa sau crescuta.
  • jafurile sunt resimtite atunci cand vehiculul se misca.
  • mirosul de combustibil este simtit.

Tipul de diagnostic descris este destul de complicat in sine. Nu poate fi de incredere amatorilor si realizat in propriul garaj. Comandati diagnosticarea computerizata a sistemului de alimentare la service auto Autoshina.md! Si nu vei regreta nici un minut.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere, Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor, Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil 1Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil 2Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil 4Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil 5Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil 6

Care sunt simptomele eșecului❓

Funcționare instabilă a motorului, pornire dificilă a motorului, nu atinge puterea maximă, fără accelerare, presiune scăzută sau mare în sistem.

Ce semne pot servi ca bază pentru reparație❓

Faptul că mașina are nevoie de reparații ale sistemului de alimentare poate fi semnalat de o pornire dificilă a motorului. În acest caz, este posibil ca sistemul de injecție să nu asigure o atomizare suficientă a combustibilului, sau reglarea incorectă a pompei, uzura duzelor etc.

Cât timp durează repararea sistemelor de combustibil❓

Timpul pentru curățarea și spălarea sistemului de combustibil este de aproximativ 1,5-2 ore. Dar timpul necesar pentru repararea sistemelor de combustibil poate fi afectat de marca mașinii, de natura defecțiunii și de gravitatea defecțiunii. Se recomandă spălarea sistemului de combustibil la fiecare 20.000-30.000 km?

Unde pot efectua diagnosticarea computerizată a sistemului de combustibil❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.