Diagnostica computerizata auto

Astazi, multi oameni stiu deja ca diagnostic auto computer ajuta la identificarea celor mai complexe defectiuni si probleme. Datorita ei, a devenit posibil sa se obtina cele mai exacte informatii despre starea actuala a anumitor elemente, sisteme si componente ale vehiculului.

Prin care semne sunt specialistii in masura sa stabileasca in mod fiabil ca motorul, probabil, are o defectiune si nu se poate face fara diagnosticarea electronica a masinii? Aceasta sunt:

Diagnostica computerizata auto

 • Consum crescut de combustibil.
 • „Esuari” la apasarea pedalei de gaz.
 • Incalzirea prelungita sau supraincalzirea motorului.
 • Pornire slaba si tensionata a motorului.
 • Pierdere vizibila de putere.
 • Zgomote si lovituri necunoscute la masina.
 • „Pufnituri” din teava de esapament impreuna cu fum gri sau funingine.
 • Functionare neuniforma a motorului.

Fiecare sofer care are grija de prietenul sau cu patru roti si isi doreste o calatorie sigura executa o intretinere tehnica regulata. Ca parte a acestei proceduri, este util sa faceti o computer diagnostic auto in Chisinau. Acest serviciu este disponibil la Autoshina.md. Datorita acestei operatiuni, sunt identificate cu usurinta defectiunile ascunse, care se pot manifesta in cel mai nepotrivit moment.

Gasirea unui defect dureaza adesea mai mult decat corectarea acestuia. Diagnosticarea mobila a masinii implica o verificare completa a vehiculului pentru prezenta anumitor probleme.

Angajatii nostri lucreaza cu cele mai moderne si de inalta calitate echipamente. Efectuam diagnosticare computerizata a unei masini la un cost rezonabil, de inalta calitate si constiincios!

Computer diagnostic auto- o modalitate buna de a mentine masina in stare buna.

Diagnostica computerizata a motorului

Diagnostica computerizata a motoruluiLa aparitia celei mai mici suspiciuni ca motorul masinii a inceput sa functioneze intr-un regim de sine statator, nu ar trebui sa amanati inspectia tehnica a acestuia pe viitor. Orice defectiune este plina de dereglari grave si surprize neplacute, care sunt invizibile pentru ochiul liber. Este mai bine sa treceti prealabil diagnosticului computerizat al motorului, cel putin in scop preventiv.

Autoshina.md va va ajuta sa gasiti motivul comportamentului nestandard al vehiculului. Si aceasta problema se va rezolva intr-un timp scurt. Contactati la timp un service auto pentru a elimina defectiunile grave si pentru a nu cheltui bani mai tarziu pentru reparatii scumpe. Diagnosticarea electronica a motorului se efectueaza cu o calitate ridicata si la un pret rezonabil.

Diagnosticare computerizata a sasiului

Sasiul vehiculului suporta sarcina cea principala a acestuia. Defectarea acestei componente este foarte frecventa si duce adesea la accidente rutiere. Pentru a preveni problemele mentionate anterior, este nevoie de diagnosticarea computerizata a sasiului. Cu ajutorul acesteia, puteti localiza instantaneu si elimina rapid defectiunile.

Adesea, problemele de suspensie incep dupa ce vehiculul cade intr-o gaura sau conduce pe drumuri rele. Acestea se arata ca:

 

 • sunete necunoscute si lovituri ascutite;
 • amortizare neeficienta;
 • dificultati la manevrarea vehiculului.

In centrul nostru auto, angajatii efectueaza diagnosticarea computerizata a sasiului masinii folosind echipamente speciale. Acest lucru permite identificarea cauzei problemei cu un grad ridicat de precizie.

Pret: 250 lei

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Diagnostica computerizata auto 1Diagnostica computerizata auto 2Diagnostica computerizata auto 4Diagnostica computerizata auto 5Diagnostica computerizata auto 6

 Ce este diagnosticarea computerului❓

 Cât costă diagnosticarea computerizată a unei mașini❓