Acumulatoare auto in Chisinau

Oferim o gama larga de baterii auto in Chisinau. Pentru a face o cumparatura, plasati o comanda pe site-ul nostru. Dar daca nu stiti ce fel de acumulator doriti sa cumparati, atunci scrieti sau sunati-ne si consultantii nostri va vor ajuta sa alegeti o baterie. De asemenea, dorim să va reamintim ca livrarea este disponibila in toata Republica Moldova.

Varta Blue Dynamic E11 (574 012 068)
2 120 MDL
+
-
In coș
Varta Blue Dynamic B32 (545 156 033)
1 280 MDL
+
-
In coș
Bosch Silver Plus S5 007 (0 092 S50 070)
2 160 MDL
+
-
In coș
Bosch Silver S4 008 (0 092 S40 080)
2 200 MDL
+
-
In coș
Bosch Silver S4 005 (0 092 S40 050)
1 700 MDL
+
-
In coș
Varta Silver Dynamic H3 (600 402 083)
3 500 MDL
+
-
In coș
Varta Black Dynamic B19 (545 412 040)
1 300 MDL
+
-
In coș
Varta Blue Dynamic D47 (560 410 054)
1 850 MDL
+
-
In coș
Varta Silver Dynamic AGM G14 (595 901 085)
4 850 MDL
+
-
In coș
Varta Blue Dynamic G7 (595 404 083)
2 480 MDL
+
-
In coș
Bosch Silver Plus S5 002 (0 092 S50 020)
1 600 MDL
+
-
In coș
Varta Silver Dynamic F18 (585 200 080)
2 700 MDL
+
-
In coș
Bosch Silver S4 001 (0 092 S40 010)
1 300 MDL
+
-
In coș
Energizer Premium EM60-LB2
1 479 MDL
+
-
In coș
Varta Blue Dynamic B34 (545 158 033)
1 300 MDL
+
-
In coș

Acumulatoare auto in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Varta Blue Dynamic E11 (574 012 068) 2120 MDL
Varta Blue Dynamic B32 (545 156 033) 1280 MDL
Bosch Silver Plus S5 007 (0 092 S50 070) 2160 MDL
Bosch Silver S4 008 (0 092 S40 080) 2200 MDL
Bosch Silver S4 005 (0 092 S40 050) 1700 MDL
⏬ Pret minimde la 212 lei
⏫ Pret maximpina la 6654 lei
▶️ Tensiune6V, 12V
✅ Capacitatede la 9Ah pina la 220Ah
⚡ Curent de pomirede la 120A pina la 1500A
✈️ LivrareaDa, in toata Moldova
⚡ RidicareaDa
⭐ GarantieEste
▶️ AdresaMesterul Manole 2/3
☎️ Telefon+373 60 570 007
✅ Emailsales@autoshina.md

Acumulatoarele auto sunt dispozitive esentiale pentru orice vehicul. Acestea au doua functii de baza: asigurarea energiei electrice pentru startarea eficienta a motorului si alimentarea retelei electrice a unui vehicul. Bateriile auto moderne mai au o proprietate unica de a se incarca automat datorita energie produse de motor. Totusi, acest efect este destul de limitat, iar periodic bateria va trebui dezinstalata pentru a fi incarcata in mod manual. Termenul de exploatare a acumulatoarelor auto variaza in dependenta de model. In linii generale, in dependenta de calitate, bateriile auto suporta un termen de serviciu de la 3 pana la maxim 6 ani.

Cum aleg un acumulator auto potrivit pentru automobilul meu?

Merita sa retineti ca alegerea bateriei va depinde direct de volumul si «dependenta» vehiculului dvs de reteaua sa electrica. De asemenea, considerati neaparat modul cum exploatati in mod practic acest produs. Deci, daca aveti un automobil modern care necesita, destul de multa, energie electrica, merita sa faceti o investitie de durata in acest sens. In aceeasi ordine de idei, daca exploatati foarte frecvent «potentialul electric» a vehiculului dvs, acelasi sfat este valabil. Capacitatea electrica in rezerva si proprietatea de auto-incarcare a bateriilor de clasa Premium este cu mult mai performanta decat in cazul celor simple. De asemenea, merita sa tineti cont de cateva aspecte particulare:

 • Amperajul potrivit – ne referim la curentul de pornire (intr-o perioada de 10 secunde) acordat de baterie pentru startarea automobilului. Cu cat capacitatea acumulatorului A/h (Amperi pe ora) este mai mare, cu atat mai mare este curentul de pornire. Nota: automobilele performante, cele de transport si SUV-urile solicita un curent mare de pornire. In conditiile unui curent prea mic pentru vehiculul dvs, bateria va deveni inutila.

 • Pozitionarea bornelor – bornele (+) si (-) pot fi pozitionate intr-un mod «nestandard» la unele vehicule. Merita sa cunoasteti din timp pozitionarea originala a bornelor bateriei pentru vehiculul dvs.

 • Forma bateriei – acumulatoarele nu au o forma standard la fel si spatiul pentru ele difera la diversi producatori auto. Inainte de a cumpara o noua baterie, aflati neaparat dimensiunile volumetrice ale acumulatorului precedent.

Toate bateriile auto in Chisinau pot fi impartite in trei clase principale. In fiecare clasa, care este diferita in pret, puteti alege un dispozitiv care este proiectat pentru fiecare marca specifica de masina. Deci, cele trei clase sunt:

 • Econom;

 • Standard;

 • Premium.

Principala diferenta dintre aceste trei clase depinde de tehnologiile utilizate in dispozitive. Cele mai profitabile din punct de vedere al raportului pret-calitate sunt bateriile de clasa standard.

Marcajele folosite uzual pe acumulatoarele auto:

 1. Curentul de pornire - indicat ca GOST (spatiul CSI), SAE (standardul american), EN (standardul european unic) si DIN (standardul german). Curentul de «pornire rece» (ICC, CCA);

 2. Capacitate nominala – de ex. 55 A/h, masurata in amperi/ora;

 3. Tensiune nominala – de ex. 12 V, masurata in volti;

 4. Data fabricatiei – neaparat luati in considerare acest marcaj;

 5. Țara de fabricatie, fabrica, adresa intreprinderii.

7 pasi pentru a alege corect o baterie auto:

 1. Studiati in piata locala a bateriilor auto si luati in considerare cat mai multi producatori;

 2. Inainte de a cumpara o baterie, trebuie considerate caracteristicile de baza ale echipamentului electric al masinii dvs. (tipul si volumul motorului, prezenta aerului conditionat, dispozitive auxiliare care consuma energie etc.);

 3. Studiati specificatiile bateriei, proiectate special pentru marca vehiculului dvs. (datele concrete le puteti gasi in documentatia tehnica a automobilului dvs.);

 4. Alegeti dimensiunea capacitatii dispozitivului (nu trebuie sa fie mai mica decat cea din bateria veche, dar nu trebuie sa fie mai mare de 5%);

 5. Determinati cat de mult sunteti gata sa cheltuiti pentru achizitionarea unei baterii auto – dupa clasa dispozitivului (standard, premium, etc.);

 6. Controlati daca bateria nu este falsa – investigati ambalajul, marcajele si, de asemenea, verificati cavitatile speciale pentru evacuarea gazelor;

 7. Studiati pasaportul tehnic al modelului de baterie selectat.

Capacitatea Acumulatoare 

Capacitatea bateriei unui vehicul este cel mai important parametru tehnic al acestuia. Cantitatea de energie care se cheltuie intr-o anumita perioada de timp depinde in mod direct de aceasta caracteristica. In ceea ce priveste masurarea, aceasta se efectueaza in amperi/ora. Aceasta valoare, impreuna cu alte proprietati, trebuie indicata in documentele tehnice ale bateriei, precum si pe eticheta acesteia.


Standarde

Dimensiunea acumulatorului este destul de importanta. In vehiculele moderne, putin spatiu este rezervat bateriei. Iar daca aceasta nu este aleasa corect, atunci vor aparea probleme cu conectarea la priza, conectarea la terminal si inchiderea capotei. In cel mai rau caz, actiunile de mai sus vor fi pur si simplu imposibil de realizat.

In total, se disting 2 tipuri de conexiuni la terminal:

polaritatea de dreapta (in principal la masinile rusesti);
si polaritatea inversa (in principal la vehiculele asiatice si americane).

Tipuri

Bateria din masina este o unitate centrala. Vorbim despre o sursa chimica de curent electric, fara de care nici o masina nu se va porni pur si simplu sa conduca.

Cele mai des utilizate tipuri de baterii sunt:

AGM;

Cu gel;

Hibrida;

Cu antimoniu;

Calcium;

Cu litiu-ion;

Cu antimoniu scazut;

Alcalina.

Pentru a usura procesul, aruncati o privire in ghidul manual al vehiculului dvs. De obicei, fiecare producator auto ofera recomandari oarecum «stricte» pentru toate piesele de schimb ale automobilului (inclusiv acumulatorul). Daca aveti indoieli si nu doriti sa dati gres efectuand o comanda, telefonati numarul magazinului nostru online afisat in antetul site-ului. Managerii nostri va pot recomanda o solutie optima in conditiile bugetului si necesitatilor dvs.

💰 Cat costa bateria auto?

Aveti de gand sa achizitionati o baterie auto in Chisinau? Nu exista un raspuns clar cu privire la costul acestui produs. Motivul este ca bateriile (acumulatoarele) auto difera prin caracteristici. Prin urmare, compararea lor intre ele trebuie facuta cu luarea in considerare obligatorie a tuturor parametrilor: de la dimensiuni pana la structura interna.Puteti afla toate preturile pentru bateriile auto pe aceasta pagina.

❓ Ce baterie ar trebui sa cumparati?

Bateriile auto de inalta calitate si ieftine permit proprietarilor sa porneasca motorul in orice situatie, indiferent de conditiile meteorologice si de temperatura. De asemenea, datorita acestor surse de alimentare, este asigurata functionarea sigura si corecta a dispozitivelor care consuma energie electrica din sistemul auto.Va -ti pus intrebarea, ce baterie pentru auto din Chisinau este mai bine sa cumparati? Atunci ar trebui sa acordati o atentie speciala capacitatii, tensiunii si polaritatii acestora. De asemenea, multe depind de marca si modelul vehiculului. Toate aceste alegeri sunt in competenta specialistilor - consultanti.

❓ De unde sa cumparati o baterie auto?

Pentru a asigura o functionare de lunga durata si sigura a vehiculului, merita sa cumparati o baterie auto de la un furnizor de incredere pentru a o instala corect. Magazinul online Autoshina.md are o gama larga de baterii auto la Chisinau de la diferiti producatori de talie mondiala. Operatorii nostri va vor ajuta cu selectarea acestui dispozitiv. Este disponibila sortarea marfurilor dupa diferiti parametri..