Instalarea alarmei auto in Chisinau

Niciun sofer nu si-ar dori ca masina lui sa devina brusc proprietatea unui talhar. De aceea, instalarea alarmei auto este o necesitate incontestabila pentru a va proteja masina.

Masina dvs. nu are inca un dispozitiv de alarma antiefractie? Atunci contactati un specialist care va va sfatui ce alarma auto sa cumparati si ce sistem va fi cel mai eficient. Pretul instalarii unei alarme in Autoshina este unul dintre cele mai mici din Chisinau.

De fapt, nu exista un sistem de securitate care sa protejeze 100% automobilul de furt. Un hot talentat va gasi mereu acces la autovehicul. Cu toate acestea, asigurarea masinii cu o protectie adecvata prin instalarea unei alarme este o nevoie urgenta si, in majoritatea cazurilor, este suficienta. 

Alarmele sunt impartite in mod conventional in pilot si fara pilot - ambele pot fi instalate la masini vechi. Atunci cand alegeti si instalati o alarma, ar trebui sa va bazati pe un dispozitiv controlat de un cod variabil dinamic - de fiecare data cand porniti, transmitatorul din cheie emite un cod unic, ceea ce face mult mai dificil furtul. Hotii nu mai au capacitatea de a-l scana si de a-l folosi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Instalatie de alarma in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

De asemenea, trebuie sa fim atenti la faptul ca alarma are un certificat emis de companiile de asigurari. Dealerii recomanda deseori instalarea alarmelor din fabrica si chiar ameninta sa va anuleze garantia daca alegeti o alta optiune. Desigur, acest lucru nu este in conformitate cu reglementarile legale aplicabile. Multi experti sustin ca astfel de omologi din fabrica sunt complet neprofitabili, deoarece sunt mai susceptibili la actiunile hotilor. De regula, producatorii sunt gata sa instaleze alarmele cu pornire automata de acelasi model in acelasi loc. Prin urmare, locatia si deblocarea acestora nu prezinta probleme pentru hoti.

Puteti alege sa instalati alarma Starline, intrerupatorul de combustibil ascuns sau blocare de transmisie. Rasfatati-va cu o incuietoare externa usor de demontat – cele mecanice interne si electromecanice sunt cele mai bune. Un cadru cu o bara de otel este montat sub captuseala tunelului central utilizand deschiderile existente ale vehiculului. Acest lucru impiedica soferul sa schimbe vitezele si este o solutie foarte eficienta si merita investita.

Pentru iubitorii de solutii moderne, senzorii GPS speciali sunt o optiune utila. In caz de furt, va veti gasi rapid masina. Veti putea urmari locatia masinii dvs., de exemplu, pe un computer. Cu toate acestea, un hot experimentat poate bloca cu usurinta semnalul dispozitivului. Cu toate acestea, puteti alege o solutie mai scumpa si puteti instala o alarma la masina cu o taxa lunara de abonament.

Merita sa contactati un specialist cu experienta care va efectua acest serviciu profesional. La urma urmei, instalarea unei alarme la masina la cel mai bun pret nu este o sarcina usoara, necesitand abilitati semnificative. Incercarile de a regla acest sistem pe cont propriu sunt prea riscante – se pot deteriora sistemele electronice, precum si computerul de bord. Asadar, noi la auto service Autoshina.md va asteptam!

Alte servicii nostrii: Tonarea farurilorTaierea benzii de rulare, Geometria rotilor

Cum se protejează o mașină de furt❓

Cu un cost, sistemele electronice de protecție a mașinii sunt cele mai accesibile, dintre care principalele sunt alarmele și imobilizatoarele auto. Avantajul lor nu este doar prețul, ci și caracteristicile de instalare - instalarea nu necesită mult timp și nu necesită intervenții serioase în componentele obișnuite ale vehiculului.

De ce să cumpărați o alarmă auto❓

În primul rând - protecție împotriva furtului, iar în al doilea rând - capabilități de service. Mai multe detalii despre caracteristicile de securitate sunt oferite în descrierea individuală pentru fiecare model.

Care sunt capacitățile sistemelor moderne de protecție a mașinilor❓

În primul rând, un sistem de autorizare a proprietarului bine gândit. Pentru dezactivare, veți avea nevoie nu doar de un breloc clasic, ci și de o etichetă unică sau de un telefon mobil cu suport Bluetooth.Funcția de pornire automată și de la distanță a motorului nu este mai puțin solicitată. Pe modelele moderne, programarea și utilizarea este posibilă prin intermediul unui telefon mobil.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: