Reparatii ABS in Chisinau

sistemul anti-blocare ABS este unul dintre principalele sisteme electronice care ajuta la conducere si la cresterea gradului de siguranta. Acesta din urma se aplica nu numai soferului, ci si pasagerilor, precum si altor participanti la trafic.

Functionarea sa se bazeaza pe impiedicarea blocarii rotilor la franare, ceea ce va permite sa manevrati chiar si in situatii critice atunci cand pedala de frana este apasata pe podea. Simptomele unei defectiuni ABS, atunci cand sunt necesare reparatii, includ o lumina arzatoare pe ceas, semnalizand o defectiune partiala sau completa a intregului sistem.

daca exista probleme cu aceste componente in masina dvs., va vom ajuta cu siguranta. Compania noastra ofera un serviciu de reparare a driverelor esuate pe care ni le veti livra. Datorita acestui fapt, veti economisi mult timp si bani.

repararea ABS este incomparabil mai ieftina decat cumpararea unui modul complet nou sau folosit. In plus, in ultimul caz, nu exista nicio certitudine ca dispozitivul va functiona deloc sau nu va esua dupa un timp scurt. Reparatiile efectuate de noi sunt acoperite de o garantie de * * luni. In cazul unei defectiuni repetate, acoperim costurile de reparatie, precum si costul de livrare, in aceasta perioada.

exista o problema cu ABS? Apoi contactati-ne cat mai curand posibil Autoshina.md. repararea soferului ABS in Chisinau este un serviciu popular la un pret normal pe care il oferim. Multi ani de experienta ne permit sa indeplinim astfel de comenzi rapid si profesional.

Reparatii ABS in Chisinau