Diagnosticarea sistemului de racire

Sistemul de racire din masina este un element cheie care indeplineste sarcini foarte grave. Pentru a raspunde cu exactitate la orice inexactitate in functionarea intregului sistem, merita sa cunoastem principiul functionarii acestuia. Defectiunile sistemului de racire pot avea consecinte dezastruoase, astfel incat diagnosticul este inevitabil.

Sa incepem cu faptul ca sistemul este util soferului nu numai vara. Da, la temperaturi ridicate, protejeaza motorul de supraincalzire. Cu toate acestea, ofera si o temperatura optima de functionare in timpul iernii, cand unele componente ale motorului si interiorul masinii sunt prea calde. De aceea, diagnosticarea sistemului de racire al unei masini este necesara indiferent de sezon.

Are un impact enorm asupra sigurantei la volan. Asigura functionarea corecta atat a masinii, cat si a soferului. In plus, sistemul afecteaza eficienta motorului. La urma urmei, eficienta sa determina cat de repede unitatea de antrenare atinge temperatura optima de functionare. Aceasta circumstanta, la randul sau, afecteaza consumul de combustibil. Deci, nu uitati de diagnosticarea sistemului de racire a motorului!

Cu cat este mai mare kilometrajul si varsta "calului de fier", cu atat este mai grava etanseitatea si permeabilitatea sistemului de racire, ceea ce inseamna ca este nevoie urgenta de diagnosticare. O multime depinde de sofer aici, deoarece calitatea fluidului radiatorului utilizat si inlocuirea sa regulata este importanta. Este foarte daunator sa umpleti radiatorul cu apa, care, din pacate, este comuna in randul soferilor moldoveni.

Doriti sa va bucurati de conducere si sa nu va faceti griji cu privire la faptul ca masina refuza brusc sa se supuna? Acest lucru va ajuta la diagnosticarea periodica a sistemului de racire a motorului la un pret minunat in service auto Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика системы охлаждения

Serviciile noastre populare: Diagnosticare distributie auto, Stergerea erorilor auto, Schimbarea uleiului de motor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de racire 1Diagnosticarea sistemului de racire 2Diagnosticarea sistemului de racire 4Diagnosticarea sistemului de racire 5Diagnosticarea sistemului de racire 6

Care este sarcina principală a sistemului de răcire❓

Sarcina principală a sistemului de răcire este de a preveni supraîncălzirea motorului. Pentru o eficiență optimă, motorul trebuie să funcționeze într-un anumit interval de temperatură.

Când este necesară diagnosticarea sistemului de răcire❓

Motivul pentru care aplicați la service auto poate exista o supraîncălzire a motorului, o scădere a nivelului lichidului de răcire, bălți de antigel sub mașină în timp ce stați. În acest caz, specialiștii de service verifică toate componentele sistemului de răcire și găsesc defecțiuni.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.

Ce alte servicii suplimentare îmi puteți oferi❓